vacatures in de schoonmaak

Ben jij netjes, ordelijk en heb je thuis een opgeruimde kamer? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij onze schoonmaak vacatures! Als schoonmaker moet je snel en nauwkeurig kunnen werken, maar vooral fysiek in orde zijn. Gelukkig werk je altijd met leuke collega’s en is het snel te leren. Daardoor kan iedereen van elke opleiding schoonmaker worden. Het is makkelijk te combineren met je studie of andere baan en je kunt in iedere stad aan de slag! 


 

interieurverzorger – heerlen

Heb jij een oog voor detail? Wil jij actief bijdragen aan de netheid en looks van een groot modewarenhuis? Dan zoeken wij jou! Voor onze relatie in Heerlen zijn wij op zoek naar interieurverzorgers!


 

housekeeper – maastricht

Ben jij iemand die blij wordt van een schone woon-of werkomgeving en steek je graag je handen uit de mouwen om dit te realiseren? Dan hebben wij een passende functie voor jou. Voor een aantal hotels in Maastricht zijn wij op zoek naar housekeepers.


 

event medewerker

Het MECC in Maastricht ken je vast wel! Van concerten tot beurzen elk evenement komt in het MECC aan bod. Van een avondje meezingen tijdens een concert tot de grootste horeca beurs van Nederland. Als medewerker events zorg jij ervoor dat iedere evenement weer schoon en fris van start kan…


 

interieurverzorger - maastricht

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? En hou jij ervan als alles weer schoon en fris is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar interieurverzorgers die parttime of fulltime aan de slag willen gaan in de regio Heerlen, Sittard,  Maastricht of verschillende plaatsen…


 

schoonmaker ziekenhuis - maastricht

Ben jij iemand die blij wordt van een schone woon-of werkomgeving en beschik je over een hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor het MUMC in Maastricht zijn wij op zoek naar interieurverzorgers. Dit is een structurele functie voor langere termijn.

Heb je nog vragen?

Hidden
Hidden
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Wij nemen binnen 1 tot 3 werkdagen contact met je op om je contactverzoek door te spreken.

 

Er zijn talloze banen te vinden in de schoonmaak. Denk hierbij aan functies als schoonmaker, event medewerker en interieurverzorger bij vakantieparken.

In de schoonmaak kun je in vrijwel ieder dienstverband aan de slag. Zo kun je een bijbaan in de schoonmaak combineren met je andere bezigheden of juist fulltime aan de slag als schoonmaker.

In de schoonmaak kun je voor diverse bedrijven werken. Je kunt werken voor een schoonmaakbedrijf, waarbij je uitgezonden wordt naar verschillende vakantiehuizen, gebouwen of kantoren. Maar je kunt ook aan de slag als schoonmaker bij de vetste evenementen in het MECC in Maastricht.

Een baan in de schoonmaak is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie, gezin of hobby. Hou jij van afwisseling en steek je graag de handen uit je mouwen? Dan is de schoonmaak hét vakgebied voor jou.