people
work better
when they
are happy

ontdek work happiness

Alert is uitgegroeid tot dé specialist in uitzenden, bestaande uit werving & selectie, detachering en poulemanagement. Daarnaast begeleidt Alert organisaties en werknemers bij ziekteverzuim zowel binnen re-integratietrajecten als preventief om langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Hierbij maakt Alert gebruik van data driven recruitment om zo goed en snel mogelijk de beste match te vinden. Door de oprechte interesse in zowel werkzoekenden als werkgevers – met ieder een eigen bedrijfscultuur- creëert Alert combinaties die echt werken. Kortom Happy – Work – Life.

Happy

Alert gelooft in het kernprincipe Happy – Work – Life: mensen die met plezier naar hun werk gaan zijn productiever, positiever, efficiënter en gelukkiger. Het is niet voor niets een van de belangrijkste thema’s van deze tijd.

Work

Vanuit deze overtuiging hebben we het tot onze missie gemaakt om de Happy Work Life-filosofie te verspreiden door de juiste kandidaten aan de juiste organisaties te koppelen. Onze kantoren zijn ingericht als ‘Happy-Work-Life Centres’: plekken waar mensen en organisaties terecht

kunnen voor alle vormen van HR-advies: een nieuwe baan, loopbaanadvies, wervingsprofielen, data gedreven werving, talentontwikkeling en algemene ondersteuning bij elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Life

Het resultaat is een beter leven: beter werk, meer geluk, een gevoel van welzijn voor medewerkers en een goed werkklimaat. Kortom: betere prestaties voor organisaties. Alert gelooft bovendien in gelijke behandeling van ieder individu, ongeacht geslacht, religie, huidskleur of seksuele voorkeur. Dat is de kracht van Alert. Focus op Happy – Work – Life.

Dus wat doen goede managers?

wij geven happiness cadeau

Werkgeluk als belangrijk onderdeel van de focus van organisaties, daar gaat het om volgens Alert. Het gaat niet alleen maar om profit. We verliezen ook people, planet en purpose niet uit het oog. Sluit je bij ons aan en wij geven je deze kennis in de vorm van een boek cadeau.

hoe wij het beste kunnen samenwerken

Alert gelooft in de persoonlijke match. Een klik qua interesses, op de functie en op het team. Persoonlijk en betrokken. Op deze manier weten we precies wie we voor ons hebben én precies wat past. Want de juiste mensen aannemen is uitdagend.

De zeven gewoontes van Alert maken het Happy – Work – Life principe zichtbaar. Samen zorgen Alert, de kandidaten en werkgevers ervoor dat er een omgeving ontstaat waarbij medewerkers op een gezonde en gelukkige manier bijdragen aan een succesvolle onderneming. Waarbij medewerkers significant beter presteren, een lager ziekteverzuim hebben en er in de organisatie minder verloop vertoond wordt. Om een sparringpartner te kunnen zijn gaan wij voor langdurig persoonlijk contact met onze kandidaten én onze klanten. Zo weten we wie we voor ons hebben én precies welke kandidaat past.

de 7 gewoontes van Alert

ook zin om mensen
gelukkig te maken?

Het geeft een enorme boost om te werken bij een bedrijf waar de ontwikkeling van het personeel wordt gezien als een onmisbare factor. Bij Alert zijn we altijd op zoek naar een nieuwe collega waar we energie van krijgen. Bel één van onze collega-talenten en plan een gesprek in!

Alert makes people
happy@work

Alert zoekt samen met jou naar de baan die bij je past. Een functie die aansluit bij je talenten, actuele behoeftes, sterke kanten, interesses en capaciteiten.

do good by being good

Alert vindt het belangrijk om waarde toe te voegen aan people, planet en profit. Wij hebben een partnership met het Ronald Mc Donaldhuis (regio Limburg en Brabant) en Gulf4Good (Dubai, Midden-Oosten). In onze samenwerking met het Ronald Mc Donaldhuis hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen om ouders van zieke kinderen zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen waardoor ze hun baan kunnen blijven uitoefenen. In onze samenwerking met Gulf4Good dragen wij bij aan diverse projecten wereldwijd die de toekomst van kinderen verbeteren. Dit doen we op verschillende manieren. Allereerst vinden we het belangrijk dat ons team nauw betrokken is bij de verschillende evenementen die binnen het Ronald Mc Donaldhuis en Gulf4Good opgezet worden. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise graag in voor HR- gerelateerde vraagstukken. Tot slot dragen we graag bij aan de core activiteiten, waaronder de vergoeding voor de nachtzoenen binnen het Ronald Mc Donaldhuis. Door de sponsoring van de nachtzoenen zorgen wij ervoor dat ouders dichtbij hun zieke kinderen kunnen zijn.