naar wie bent u op zoek?

direct zoeken

Bent u op zoek naar een werknemer die morgen kan starten?
Bel 046 9200992 of mail ons:

stel uw vraag

uitzenden

Op zoek naar tijdelijk personeel? Of wilt u op een goede wijze inspelen op de hoog- en laagconjunctuur binnen uw organisatie? Onze dienstverlening uitzenden biedt de oplossing!

werving en selectie

We gaan voor de ultieme match! We stemmen uw vacature inhoudelijk nauwkeurig af en leggen deze naast de kwaliteiten van de kandidaten en hun persoonlijke factoren. Wilt u weten wat Alert voor u kan betekenen?

detacheren

Op zoek naar kandidaten op HBO-niveau of WO-niveau? Vast of flexibel? Onze dienstverlening detacheren biedt de oplossing!

poulemanagement

Is het nodig om snel op en af te schalen? Maak gebruik van onze dienstverlening poulemanagement en wij zorgen dat uw planning zo snel mogelijk rond is.

international recruitment

De wereld is onze database. Bent u op zoek naar mid to high level professionals? Zet dan onze ervaren internationale recruiters in.

 

re-integratie

Alert helpt u graag tijdens re-integratietrajecten. Zet nu de eerste stap!

data driven recruitment

De beste sollicitanten selecteren op basis van persoonlijkheidskenmerken en innovatieve HR-technologie?

kenniscentrum

Als HR Business partner, vinden wij het belangrijk om onze kennis en expertise te delen. Wij zien onszelf als verlengstuk van de HR-afdeling. Ons kenniscentrum is een centrale plek waar allerlei HR gerelateerde onderwerpen bij elkaar worden gebracht.

vragen en antwoorden

Alert hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Zowel in de bemiddeling naar onze business partners als naar onze kandidaten en cliënten. Dit is dan ook de reden dat we altijd met iedereen persoonlijk het gesprek aangaan. Wij geloven in Happy Work Life, dit is de drijfveer van waar vanuit we werken. Hoe doen we dit dan precies? Wij koppelen onze kandidaten aan de juiste baan bij onze business partner en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak (blijven) voelen op hun werkplek.

Dit doen we door in gesprek te blijven met onze kandidaten, ze de mogelijkheid te bieden om op ieder gewenst moment langs te komen op een van onze Happy Work Life Centres en zaken zo efficiënt mogelijk af te handelen door gebruik te maken van tools. Wij streven ernaar dat iedereen zich onderdeel voelt van Alert.

Daarnaast zetten we ons optimaal in voor een succesvolle re-integratie en begeleiding van langdurig zieke werknemers. Wij zetten net dat stapje extra voor onze businesspartners op het gebied van personeelsbemiddeling, het invullen van spoedaanvragen, meedenken over wet- en regelgeving, CAO’s en complexe HR vraagstukken. Ons onderscheidend vermogen kenmerkt zich door een flexibele, oplossingsgerichte manier van werken. Doordat er binnen Alert diverse gespecialiseerde professionals werken, spelen we moeiteloos in op de HR behoeftes die bij je organisatie van toepassing zijn.

Alert zet in op re-integratie met zowel een persoonlijke als actieve aanpak. Onze consulenten voeren persoonlijke gesprekken met werknemers die langdurig ziek zijn maar daarnaast worden er ook trainingen en job centres georganiseerd waarbij er een actieve houding van de deelnemers wordt gevraagd. Wanneer is gebleken dat een langdurig zieke werknemer niet kan re-integreren in zijn huidige baan en/of bij zijn huidige werkgever, gaan wij actief op zoek naar een nieuwe werkgever. Wij werken hierbij nauw samen met de collega’s die gespecialiseerd zijn in personeelsbemiddeling (op uitzendbasis, detachering, werving en selectie en poulemanagement). Tot slot zetten wij in op vitaliteit en het preventief voorkomen van langdurig ziekteverzuim.

Wij streven naar een langdurige, duurzame samenwerking met al onze business partners. Van onze business partners hopen wij op eerlijkheid en transparante gedurende de samenwerking. Binnen Alert werken wij met vaste contactpersonen. Dit werkt voor ons prettig omdat deze contactpersoon zo ten alle tijden op de hoogte kan zijn van de (interne) ontwikkelingen van onze business partners. Het werkt voor ons het prettigst wanneer er bij onze business partners eveneens één vaste contactpersoon is of enkele vaste contactpersonen zijn waarmee geschakeld kan worden.

Wanneer er via Alert kandidaten werkzaam zijn binnen uw bedrijf, zijn wij verantwoordelijk voor de salarisadministratie inclusief vakantiegeld, verlofaanvragen en ziekmeldprocedure. Om dit zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen, is het van belang dat wij ervan op de hoogte worden gesteld wanneer er wijzigingen plaatsvinden in bovengenoemde zaken. Daarnaast zijn de collega’s en managers die direct met onze kandidaten samenwerken het beste in staat om het functioneren van de werknemer te beoordelen. Wij vernemen dus zeer graag van onze business partners hoe onze kandidaten zich ontwikkelen op de werkvloer, zodat we hier op kunnen inspelen indien nodig.