uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • Plaats

  • reset selectie
uitgebreid zoeken
job alert

4 vacatures gevonden

Medewerker KCC

Ben jij pro-actief en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in gemeente Beekdaelen zijn wij op zoek naar een medewerker Klant Contact Centrum.

Nuth Nuth
MBO 4 MBO 4
16-24 uur per week 16-24 uur per week

Sales support medewerker

Ben jij stressbestendig en toon jij graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Omdat onze relatie een stevige groei doormaakt, zijn wij op zoek naar een parttimer, ter uitbreiding van het team. 

Sittard Sittard
MBO 4 MBO 4
24-32 uur per week 24-32 uur per week

Medewerker KCC

Ben jij zelfstandig en proactief? Heb jij daarnaast inlevingsvermogen om te begrijpen wat de inwoners willen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in Sittard zijn wij op zoek naar een medewerker voor op het Klant Contact Centrum (KCC).

Sittard Sittard
MBO 4 MBO 4
16-24 uur per week 16-24 uur per week

Medewerker Bedrijfsbureau

Ben jij sociaal en heb je goede kennis van administratieve en financiƫle processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in Maastricht zijn wij op zoek naar iemand die het team kan komen versterken!

Maastricht Maastricht
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week
{"post_type":"job","tax_query":{"relation":"AND","0":{"taxonomy":"vakgebied","field":"slug","terms":["administratie"],"operator":"in"}}}
""
{"_sft_vakgebied":{"name":"Vakgebieden","singular_name":"Vakgebied","all_items_label":"Alle Vakgebieden","type":"taxonomy","active_terms":[{"id":248,"name":"Administratie","value":"administratie","count":0}]}}