Snel aan de slag? Vul het formulier in!

vind je nieuwe uitdaging als heftruckchauffeur bij alert

Wil je graag aan de slag in de logistiek en ben je op zoek naar een baan waarin je zelfstandig werkt maar toch direct werkt voor en met collega’s, dan is een rol als heftruckchauffeur misschien iets voor jou. Heb je interesse in een bepaalde rol binnen de logistiek als heftruckchauffeur maar beschik je niet over de gevraagde opleiding of certificaten? Dan kijken we samen met jou en onze business partners of er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een BBL-opleiding te volgen of om deze gevraagde certificaten te behalen. Bij Alert hebben we vacatures open staan voor heftruckchauffeurs, variërend van instapniveau tot posities voor meer ervaren heftruckers.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op deze functie
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

I.W.

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

(afbeelding ter illustratie)
Veerle Woude

In een hele korte tijd heeft alert voor mij een job gevonden wat goed bij me past, waardoor ik graag naar mijn werk ga. Alles verloopt soepel, op elk moment kan je terecht met vragen. Alert is mijn eerste ervaring met een uitzendbureau.

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

(afbeelding ter illustratie)
Jordy de Cock

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Orderpicker bij Action

de belangrijke rol van een heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur speel je een belangrijke rol in het logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het managen van opslagruimte en tegelijkertijd het waarborgen van de veiligheid van zowel jou als je collega’s. Jouw rol heeft een direct effect op de efficiëntie en productiviteit van het hele bedrijf.

de voordelen van werken als heftruckchauffeur

Werken als heftruckchauffeur biedt veel voordelen. Je bevindt je in het centrum van het logistieke proces, dat betekent dat je een directe impact hebt op het succes van het bedrijf. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen de logistieke sector.

salarisrange voor heftruckchauffeurs bij alert

Wanneer je aan het zoeken bent naar een nieuwe baan, dan speelt salaris over het algemeen een belangrijke rol. Bij Alert ontvang je dezelfde arbeidsvoorwaarden als de collega’s binnen de organisatie waar jij werkzaam bent. De hoogte van van je salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, eventuele ploegentoeslagen en de keuze tussen dag- of nachtwerk. Hierdoor kunnen onze gewaardeerde heftruckchauffeurs rekenen op eensalaris dat varieert tussen € 2315,- – tot €2855,- per maand.

*Bovengenoemd salaris is inclusief vakantiegeld en geldende toeslagen.

plan een gesprek

onze vacatures

Logistiek medewerker

Ben jij klaar om je carrière in beweging te zetten? Als Logistiek Medewerker ben jij de sleutel tot een soepele en georganiseerde operatie. Werk samen met ons en ervaar een wereld van mogelijkheden terwijl je bijdraagt aan het succes van ons team.

Nuth Nuth
15,00 € 12,50 - € 15,00 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Magazijnmedewerker

Ben je collegiaal en beschik je over heftruck/reachtruck ervaring? Beschik je daarnaast over een hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een gerenommeerd bedrijf in de omgeving Echt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde logistiek medewerker die voor langere tijd beschikbaar is.

Echt Echt
13,50 € 12,67 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Logistiek medewerker Supply

Werk jij graag binnen een afdeling die als rode draad door de hele fabriek loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van de grootste bedrijven in de automotive industrie van Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar fulltime logistiek medewerkers.

Born Born
€ 15,94 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

our partners

waarom alert jouw ideale partner is in je zoektocht naar een baan als heftruckchauffeur

Bij Alert draait het niet zomaar om het vinden van een baan. We willen je helpen de perfecte baan te vinden die past bij jouw vaardigheden en privéleven. Ons ervaren team van intercedenten begrijpt de logistieke sector en kan je helpen bij het vinden van de ideale baan die aansluit bij jouw loopbaandoelen.

hoe alert je helpt bij je zoektocht naar de perfecte heftruckchauffeur vacature

Onze intercedenten hebben een goed inzicht van de logistieke sector. Ze ondersteunen je bij elke stap van de sollicitatieprocedure; van CV-optimalisatie, sollicitatietraining tot gespreksvoorbereiding. Met toegang tot verscheidene opdrachtgevers met heftruckchauffeur vacatures, kunnen we je helpen bij het vinden van een baan die echt bij jou past.

de rol van alert in je groei en ontwikkeling als heftruckchauffeur

Bij Alert gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het sollicitatieproces. We willen je helpen je volledige potentieel te benutten. Of je nu behoefte hebt naar verdere opleiding en ontwikkeling, hulp bij het verbreden van je vaardigheden of begeleiding naar leidinggevende rollen, we zijn er voor je.

neem de volgende stap in je carrière

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als heftruckchauffeur? Bij Alert hebben we meerdere vacatures die passen bij jouw vaardigheden en ambitie. Wij zijn er om je te helpen je loopbaandoelen te bereiken, of je nu net begint of al jaren ervaring hebt. Solliciteer nu op een van onze heftruckchauffeur vacatures en zet de volgende stap in je carrière met Alert!

plan een gesprek