Snel aan de slag? Vul het formulier in!

de baan als logistiek medewerker die het beste bij jou past, vind je bij alert

Jij wilt lekker leven en lekker werken? Logistiek werk kan je daarin voorzien. Als logistiek medewerker kun je zelfstandig je werk doen maar hebt altijd collega’s om je heen om even mee te kletsen, een grapje of gewoon als je hulp nodig hebt. Het fijnste van logistiek werk is wanneer je in een flow terecht komt waarin je vlot je orders bij elkaar verzamelt en dat zonder fouten te maken. Zo vliegt de tijd voorbij. Heb jij een functie of vacature op het oog maar beschik je niet over de gevraagde opleiding of certificaten? Dan kijken we samen met jou en onze business partners of er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een BBL-opleiding te volgen of om deze gevraagde certificaten te behalen.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op deze functie
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

I.W.

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

(afbeelding ter illustratie)
Veerle Woude

In een hele korte tijd heeft alert voor mij een job gevonden wat goed bij me past, waardoor ik graag naar mijn werk ga. Alles verloopt soepel, op elk moment kan je terecht met vragen. Alert is mijn eerste ervaring met een uitzendbureau.

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jordy de Cock

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

(afbeelding ter illustratie)
Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

(afbeelding ter illustratie)

de rol van een logistiek medewerker

Als logistiek medewerker heb je een verantwoordelijke rol binnen het bedrijf waar je aan de slag gaat. Jij zorgt samen met je collega’s ervoor dat klanten de producten op tijd en in de juiste hoeveelheid ontvangen. Gaat er iets verkeerd of krijgen klanten de order te laat, dan zorgt dat voor teleurstellingen of dat processen op andere plekken vastlopen. Dit maakt jou als logistiek medewerker een belangrijke schakel in de keten van productie tot gebruik van de goederen die je collega’s en jij handelen.

de voordelen van werken als logistiek medewerker

Werken als logistiek medewerker biedt voldoende doorgroeikansen. Heb jij een goed overzicht en weet je de producten doorgaans vlot en foutloos bij elkaar te verzamelen, dan zal jouw talent snel opgemerkt worden. Al helemaal wanneer je behulpzaam bent naar je collega’s en het team waarvan je deel uitmaakt nog beter weet samen te brengen. Er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld logistiek planner, logistiek coördinator of logistiek supervisor, waar je uiteraard naartoe begeleid wordt. Daarnaast werkt Alert uitsluitend met opdrachtgevers die goed zijn voor de mensen, en moderne, schone werkomgevingen faciliteren. Denk hierbij aan het inzetten van robots, voice-picking, EPT’s en reachtrucks.

salarisrange voor logistiek medewerkers bij alert

Een van de factoren waar je bij het zoeken naar een nieuwe baan naar kijkt is natuurlijk de salarisindicatie. Bij Alert hechten we veel waarde aan het eerlijk belonen van onze logistiek medewerkers. Wanneer je werkt bij Alert heb je recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als de collega’s binnen de organisatie waar jij werkzaam bent. Binnen de logistieke sector is het salaris afhankelijk van verschillende factoren. Met meer ervaring kun je doorgaans een hoger salaris verwachten. Ook de specifieke verantwoordelijkheden en taken binnen je rol kunnen invloed hebben op de hoogte van het salaris. In lijn met deze benadering kun je in de logistieke sector een uurloon verdienen tussen de €12,43 en de €20,20* afhankelijk van ervaring en toeslagen. Dit komt overeen met een maandsalaris van € 1.995,00 oplopend tot €3500,-

*Bovengenoemd salaris is inclusief vakantiegeld en geldende toeslagen.

plan een gesprek

onze vacatures

Distributie medewerker

Ben je nauwkeurig in je werk en kan je goed samenwerken? Ben je sociaal en kan duidelijk communiceren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de distributieactiviteiten van onze relatie? Dat kan in de functie van Distributie medewerker in Breda. Geïnteresseerd? Lees dan snel…

Breda Breda
2.900,00 € 2.600,00 - € 2.900,00 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Logistiek medewerker 4-ploegen (Zwolle)

Ben jij per direct op zoek naar een baan als Logistiek medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken. 

Zwolle Zwolle
€ 12,23 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker goederenontvangst (Bleiswijk)

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team in het HUB center? Wij zijn op zoek naar gedreven Inkomende Goederenontvangst Medewerkers! Als jij de juiste persoon bent voor deze rol, speel je een cruciale rol in de correcte verwerking van binnenkomende goederen. Heb je een passie voor logistiek en wil…

Bleiswijk Bleiswijk
13,20 € 11,55 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Administratief medewerker

Lijkt het jou leuk om in contact te staan met Nederlandssprekende chauffeurs die op jou vertrouwen om goed aan te komen bij hun bestemming? Lijkt het je leuk om administratief bezig te zijn en routes te plannen en te controleren, waar nodig bij te sturen? Lees dan snel verder!

Bleiswijk Bleiswijk
13,34 € 12,35 - € 13,34 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Packing employee

Ready for a career as a packing employee in Bleiswijk at an innovative and dynamic company? Our client has a wide range of products and services to provide the best possible service to their customers. Curious about the activities? Then read on here.

Bleiswijk Bleiswijk
13,20 € 11,55 - € 13,20 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

our partners

waarom alert kiezen voor een loopbaan als logistiek medewerker?

Bij Alert begrijpen we dat het vinden van de juiste baan meer vergt dan alleen het doorspitten van vacatures. Daarom streven we ernaar om jou te leren kennen – jouw ervaring, ambities en persoonlijkheid – zodat we vacatures kunnen vinden die echt bij je passen. We werken met verschillende soorten bedrijven, van startups tot multinationals, zodat we diverse rollen kunnen bieden die passen bij jouw vaardigheden en doelen.

hoe alert je helpt bij het vinden van je volgende rol als logistiek medewerker

Een van de belangrijkste voordelen van werken met Alert is onze uitgebreide kennis van de logistieke sector. Ons team van ervaren recruitment professionals gebruikt deze expertise om je te begeleiden tijdens het sollicitatieproces, van CV-optimalisatie, assessments en sollicitatietraining tot gespreksvoorbereiding en contractonderhandelingen. Dankzij onze goede reputatie hebben we toegang tot een breed aanbod van logistieke vacatures. Of je nu op zoek bent naar een fulltime-, parttime dienstverband of een bijbaan, wij kunnen je helpen de perfecte positie te vinden die aansluit bij jouw leven en loopbaandoelen.

solliciteer vandaag nog voor de rol van logistiek medewerker

Ben je klaar om je loopbaan als logistiek medewerker een boost te geven? Neem dan vandaag nog contact op met Alert. Bekijk onze actuele vacatures, meld je aan voor onze vacature alerts of neem direct contact op met ons team voor persoonlijke ondersteuning. Met Alert aan je zijde, ga je een job in de logistiek vinden die echt bij jou past!

Solliciteer nu en begin je loopbaan als logistiek medewerker met alert!