vacatures in echt

Op zoek naar vacatures in Echt? Ontdek diverse loopbaanmogelijkheden in het smalste stukje Nederland. Met een gunstige ligging en een bloeiende economie biedt Echt kansen in verschillende sectoren, waaronder techniek, productie en logistiek. Geniet van de bruisende sfeer en de nabijheid van mooie natuurgebieden. Met goede bereikbaarheid en een diversiteit aan bedrijven is Echt een aantrekkelijke plek om te werken. Ontdek de beschikbare posities en vind jouw nieuwe uitdaging. Goed nieuws, wij hebben voor jou 11 vacatures klaarstaan!

uitgebreid zoeken
job alert

11 vacatures gevonden

Assemblagemedewerker

Ben je flexibel en gepassioneerd over nieuwe technieken? Werk je graag fulltime in een dynamische omgeving? Dan is dit wellicht dé nieuwe uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste assemblagemedewerkers voor onze relatie in Echt.

Echt Echt
MBO 3 MBO 3
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Bijbaan: Magazijnmedewerker (opruimdienst))

Woon jij in Echt en wil je graag een bijbaan voor in weekend, vakanties of een paar uur door de week werken? Ook op zaterdag wordt er gewerkt in het distributiecentrum van de Action. In deze rol zorg je ervoor dat het distributiecentrum netjes en veilig blijft door lege dozen en plastic…

Echt Echt
17,00 € 13,60 - € 17,00 per uur
VMBO VMBO
0-8 uur per week 0-8 uur per week

Magazijnmedewerker Aanrijder

Klaar voor een frisse carrière start? Als magazijnmedewerker Aanrijder in Echt ga je aan de slag in het distributiecentrum van de Action. Een werkgever die diverse feel good acties organiseert gedurende het jaar. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk hier de vacature!

Echt Echt
17,00 € 13,60 - € 17,00 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Magazijnmedewerker Cleaning (opruimdienst)

Werken in Echt - dat kan als Magazijnmedewerker Cleaning bij Action! In deze rol zorg je ervoor dat het Distributiecentrum netjes en veilig blijft.  Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker schoonmaak. je zorgt ervoor dat alle lege dozen, plastic verpakkingen worden opgeruimd waardoor het gangpad leeg blijft. Meer weten? Bekijk…

Echt Echt
17,00 € 13,60 - € 17,00 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Magazijnmedewerker Orderpicker

Werken in een leuk team waarbij je zelfstandig je ding doet? Dit kun je verwachten als orderpicker bij de Action in Echt. Werken bij de Action betekend voor jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en de ruimte om door te groeien. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk dan hier de vacature!

Echt Echt
17,43 € 13,94 - € 17,43 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Magazijnmedewerker Retouren

Heb jij een oog voor detail en lijkt het je leuk om goederen te controleren op bepaalde criteria? Dan past de functie van Magazijnmedewerker Retouren in Echt bij jou! In deze rol ga je aan de slag in het distributiecentrum van de Action. Een werkgever die diverse feel good acties organiseert…

Echt Echt
17,43 € 13,94 - € 17,43 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Inkomende Goederen

Allerhande leuke spulletjes voor een spotprijs! Gaat er al een belletje rinkelen? We hebben een leuke baan bij de Action voor jou als Medewerker Inkomende Goederen in Echt, duizenden producten moeten hun weg vinden naar de juiste filialen. Hier draag jij je steentje aan bij. Lees snel verder voor het…

Echt Echt
20,14 € 14,88 per uur
MBO 3 MBO 3
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Reachtruck

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Als Medewerker Reachtruck in Echt ga je aan de slag in het distributiecentrum van de Action. Een werkgever die diverse feel good acties organiseert gedurende het jaar. Lijkt het jou geweldig om op een reachtruck door het distributie centrum van de Action te rijden? Bekijk hier…

Echt Echt
19,11 € 15,29 - € 19,11 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker uitgaande goederen

Altijd al in de logistiek willen werken? Als Medewerker uitgaande goederen in Echt ga je aan de slag in het distributiecentrum van de Action. Een werkgever die diverse feel good acties organiseert gedurende het jaar. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk hier de vacature!

Echt Echt
17,43 € 13,94 - € 17,43 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Vrachtwagenchauffeur CE

Vind jij het heerlijk om altijd onderweg te zijn en ben je er klaar voor om nieuwe plekken te leren kennen? Dan is deze vacature voor vrachtwagenchauffeur perfect voor jou! Als chauffeur bij Action ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de bevoorrading van de Action winkels in Nederland,…

Echt Echt
€ 18,03 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Inkomende Goederen

We hebben een leuke baan bij de Action voor jou als Medewerker Inkomende Goederen in Echt, duizenden producten moeten hun weg vinden naar de juiste filialen. Hier draag jij je steentje aan bij. Meer weten over deze vacature? Klik dan hier!

Echt Echt
20,14 € 14,88 per uur
MBO 3 MBO 3
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in Echt niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk? 

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Ik wil ander werk, maar ik weet niet wat voor werk bij me past

Je kunt bij Alert een afspraak maken voor een open sollicitatie. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.

kandidaten reviews

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
een uitdaging gevonden die bij me past

Voor mij is dit de eerste ervaring met een uitzendbureau, ik zag een geschikte vacature en ben vrij gericht daarvoor langs gekomen. Er werd met me gekeken of dit wel bij me past en of andere alternatieven niet beter geschikt waren. Toch werd mijn voorkeur gerespecteerd en zo heb ik een uitdaging gevonden die bij me past. Hier ben ik na 4 fulltime maanden nog steeds erg blij mee.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""