ervaar het verschil, get in touch!

een re-integratie coach voor jouw werknemer

Als werkgever wil je het beste voor je werknemers en organisatie. Het tijdig inzetten van loopbaanbegeleiding, jobcoaching en re-integratie is een cruciaal onderdeel, waardoor we ongewenst verloop kunnen minimaliseren, productieve uren verhogen en kosten besparen. Een re-integratie coach van Alert kan hierbij helpen.

Klaar voor Happy.Work.Life?

1. Plan een kennismakingsgesprek
2. Zet een case uit via ons
3. Ervaar het verschil

Our partners

wat is een re-integratie coach?

Een re-integratie coach is een professional die gespecialiseerd is in het begeleiden van werknemers tijdens hun loopbaan of re-integratieproces. Denk hierbij aan begeleiding en coaching ter preventie van langdurig ziekteverzuim en ongewenst verloop, of het begeleiden naar een andere organisatie en functie.

voordelen van een re-integratie coach

Een re-integratie coach kan jouw organisatie en werknemers ondersteunen bij loopbaanbegeleiding, jobcoaching en re-integratie. Samenwerken met een re-integratie coach van Alert biedt daarbij de volgende voordelen:

  • Daling van het ziekteverzuimpercentage;
  • Kostenbesparing;
  • Minimalisering van ongewenst verloop;
  • Draagvlak en verbinding creëren binnen het team;
  • Een vaste contactpersoon voor jouw organisatie en werknemers;
  • Meerdere goed bereikbare locaties;
  • Bij spoor 2 trajecten een UWV-proof dossier.

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
Diana Waltmans Wijnen

De loopbaanscan bij Alert geeft je inzicht. Dat werkt echt verhelderend als je bv niet scherp hebt wat gezond is voor je op een werkvloer. Of als je, zoals ik, al erg lang bij een zelfde werkgever werkt en je je al tijden niet meer hebt hoeven af te vragen welke talenten je eigenlijk hebt en welke je niet benut op je huidige baan. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan je vragen bij Alert.

(afbeelding ter illustratie)
Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze draagt een bril en zwart pak.
Jenny Sunday

Great company to work with! I highly value the professionalism and positivity from their consultant when working together with her. The constructive career counselling from Alert brings me a comprehensive and overall self-outlook. Highly recommended!

(afbeelding ter illustratie)
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
Gerard Hennemann

Bij Alert-HR gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
Jessie Salden

Alert heeft me goed geholpen met het maken van de juiste studiekeuze. Een consulent heeft me erg goed geholpen met mijn kwaliteiten waardoor ik de juiste keuze kon maken. Bedankt Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Deze jonge man heeft zijn handen achter zijn hoofd.
Max Wolters

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Alert heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert.

(afbeelding ter illustratie)

hoe werkt een re-integratie coach?

Een re-integratie coach gaat samen met jouw organisatie en werknemers aan de slag om langdurig ziekteverzuim te voorkomen of samen de werknemer te begeleiden naar een andere organisatie en functie. Het kan hierbij gaan om loopbaanbegeleiding, jobcoaching of spoor 2- trajecten. Per re-integratietraject kan de aanpak verschillen. De re-integratie coaches van Alert hebben de juiste expertise als het gaat om duurzame inzetbaarheid, kennis van wet- en regelgeving en de gestelde kaders door het UWV.

Plan een kennismaking

re-integratie coach via alert

Bij Alert kun je terecht voor een professionele re-integratie coach die jouw organisatie en werknemers kan ondersteunen bij loopbaancoaching, jobcoaching en tijdens het re-integratieproces binnen spoor 2. Onze begeleiding begint gewoonlijk met het verkennen van de situatie van de cliënt en zijn of haar persoonlijke kwaliteiten, mogelijkheden en motivatoren. We gebruiken hiervoor verschillende instrumenten zoals een loopbaanscan, biografische opdrachten, zelfanalyse, loopbaananalyse en thema’s rond persoonlijke zingeving in zowel leven als werk. Op basis hiervan maken we een vertaalslag naar de arbeidsmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze re-integratie dienstverlening.

get in touch