it's a great day for a new job

direct starten

Ben je op zoek naar een baan waar je morgen kunt starten?

bekijk vacatures

meteen in de
startblokken

Ben je op zoek naar werk? Schakel een Job Alert in en ontvang passende vacatures in jouw mailbox.

Alert makes people
happy@work

Alert zoekt samen met jou de baan die bij je past. Een functie die aansluit bij je talenten, actuele behoeftes, sterke kanten, interesses en capaciteiten.

inschrijven

Als je niet op je plek zit in je huidige werk dan kun je dat bij Alert kenbaar maken. Schrijf je bij ons in en Alert gaat met jou aan de slag.

ik ben student

Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is om naast je studie uit te voeren?

re-integratie

Is de stap naar ‘werken’ moeilijk door langdurige uitval? Soms past je huidige werkomgeving niet meer bij jou, of is re-integratie in de huidige functie niet meer mogelijk.

vragen en antwoorden

Wanneer je reageert op een vacature van Alert of door een van onze intercedenten wordt benaderd voor een vacature gaan wij altijd een persoonlijk gesprek met je aan. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.

Wij verwachten vanuit jouw kant een open en eerlijk gesprek over jouw wensen en verwachtingen van een nieuwe baan. Daarnaast is het fijn wanneer je jouw werkhistorie in kaart kunt brengen zodat we dit mee kunnen nemen in de zoektocht naar een nieuwe, passende uitdaging.

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Bij ons kun je kiezen of je je salaris wekelijks of vierwekelijks wil laten uitbetalen. De betaling vindt altijd op een woensdag plaats. Je vakantiegeld wordt jaarlijks in de maand mei uitbetaald.

Wanneer je ziek bent en niet in staat bent om te werken, is het van belang dat je dit zowel doorgeeft aan je leidinggevende van het bedrijf waar je werkzaam bent als aan de vestiging van Alert. Het is heel belangrijk dat wij eveneens op de hoogte zijn van je ziekmelding, anders kunnen wij dit niet op de juiste manier verwerken. Ziekmeldingen dienen telefonisch te worden doorgegeven aan de vestiging die jou aan je baan geholpen heeft. Dit dient voor 9 uur te gebeuren. De telefoonnummers van de vestigingen zijn te vinden onder het kopje contact.