vacatures in Venlo

Op zoek naar vacatures in Venlo? Alert heeft verschillende loopbaankansen in deze bruisende stad in Limburg. Venlo biedt mogelijkheden in diverse vakgebieden zoals logistiek, techniek en detailhandel. Geniet van de groene omgeving en recreatieve faciliteiten. Met uitstekende bereikbaarheid en een aangename werksfeer is Venlo een aantrekkelijke werkbestemming. Bekijk hieronder de beschikbare functies. Goed nieuws, wij hebben 8 vacatures beschikbaar!

uitgebreid zoeken
job alert

8 vacatures gevonden

Belader

Werk je graag in een klein team in de buitenlucht? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar? Dan is de vacature van belader in Venlo iets voor jou! Bekijk hier de vacature!

Venlo Venlo
16,52 € 13,58 - € 16,52 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Belader

Ben jij flexibel en wil je graag in de buitenlucht fysiek werk verrichten? Zoek dan niet verder! Er zijn nog mensen nodig als beladers voor onze relatie, een afvalinzameling en -verwerkingsbedrijf in Helmond.

Helmond Helmond
19,00 € 16,22 - € 19,00 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Bijrijder (met magazijnwerkzaamheden)

Ben je enthousiast over het idee van werken in een compact en dynamisch team, terwijl je onderweg bent? Ervaar je graag een vleugje vrijheid in je werk dat niet vaak te vinden is? Dan is dit dé kans waar je naar op zoek bent!  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde…

Venray Venray
€ 15,05 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Chauffeur Afvalinzameling in Venlo

Ben jij in het bezit van een Rijbewijs C? Heb je daarnaast een klantvriendelijke instelling en bent communicatief vaardig? Lees dan snel verder! Voor een afvalinzameling en verwerkingsbedrijf in Venlo zijn wij op zoek naar een chauffeur.

Venlo Venlo
21,01 € 16,65 - € 21,01 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Vakantiebaan: Belader (Venlo)

Wil jij deze zomer goed bijverdienen en geen straaltje zonlicht missen? We got you! Wordt Belader in Venlo. In deze vakantiebaan geniet van je van een uurloon, dat kan oplopen tot €17,29 per uur.

Venlo Venlo
16,52 € 13,58 - € 16,52 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Vrachtwagenchauffeur

Ben je iemand die klantgericht is en beschikt over een rijbewijs C of CE? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in omgeving Maastricht en Venray zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs.

Venray Venray
19,03 € 15,65 - € 19,03 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Vrachtwagenchauffeur

Ben je iemand die klantgericht is en beschikt over een rijbewijs C of CE? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in omgeving Maastricht zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs.

Maastricht Maastricht
19,78 € 15,65 - € 19,78 per uur
MBO 4 MBO 4
40-48 uur per week 40-48 uur per week

Chauffeur-Belader (Venlo)

Vind jij het heerlijk om altijd onderweg te zijn?  Ben je klantgericht en communicatief vaardig?Dan hebben wij een vacature die bij jouw kwaliteiten past! Als Chaffeur-Belader in Venlo. In deze functie werk je samen met twee collega's. Humor is in deze functie een must, want het is ontzettend gezellig op…

Venlo Venlo
18,35 € 15,08 - € 18,35 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in Venlo niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kanidaten reviews

snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Deze jonge man heeft zijn handen achter zijn hoofd.
aways there to help you if needed.

Very nice hiring office. If your are looking for a job you’re at the good place.There are all nice people, especially Kelly the best!! 🙂 Always there to help you if needed.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: 'When life is a pleasure, life is a joy'. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""