vacatures per werkgever

Ben je er klaar voor om Happy.Work.Life te ervaren bij de beste werkgevers in Nederland. Wanneer je werkt met Alert kun je oprechte interesse en betrokkenheid verwachten van onze intercedenten. Deze betrokkenheid stopt niet na het vinden van je nieuwe baan. Alert blijft het contact onderhouden wanneer je jouw plek gevonden hebt bij onze business partners om zo zeker te weten dat jij gelukkig bent met jouw nieuwe baan. Zo zitten wij bij een aantal van onze werkgevers inhouse. Dit wil zeggen dat wij een paar keer per week op de locatie van je toekomstige werkgever aanwezig zijn. Zo kun je altijd gemakkelijk bij ons terecht voor vragen, of voor een gezellig gesprek.

Hieronder hebben wij een selectieve groep van onze grootste opdrachtgevers voor jou op een rij gezet.

Action

Action

Talloze kansen om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je carrière. De Action biedt uitgebreide trainingen en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Bekijk vacatures
Burrows

Burrows

Productie, administratief, logistiek of een andere functie bij deze fabrikant in Kerkrade? Vind een passende functie bij Burrows die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Bekijk vacatures
DynaGroup BV

DynaGroup BV

Dynagroup bestaat uit verschillende dochterondernemingen binnen de wereld van reparatie, logistiek en verzekeringen. Ontdek bij Dynagroup alle mogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen.

Bekijk vacatures
EW Facility Services

EW Facility Services

Facilitaire dienstverlening is beleving. Aan de slag in de facilitaire dienstverlening? Wat je beschikbaarheid ook is, de kans is groot dat EW Facility Services een passende vacature voor je heeft!

Bekijk vacatures
Ranpak B.V.

Ranpak B.V.

Werken bij Ranpak staat voor werken aan milieubesparende verpakkingsoplossingen binnen heel Europa, Azië  en Australië. Ontdek hier de vacatures bij Ranpak.

Bekijk vacatures
RWM Afval en Reiniging

RWM Afval en Reiniging

Werk jij het liefste de hele dag buiten, dan is werken bij RWM iets voor jou! RWM is de specialist in afvalinzameling en reiniging binnen de Westelijke Mijnstreek. Bekijk hier RWM's duurzame vacatures.

Bekijk vacatures
Sibelco

Sibelco

Een internationale werkgever die zowel haar klanten, het milieu als werknemers zeer serieus neemt boordevol doorgroeimogelijkheden. Bekijk hier de vacatures van Sibelco!

Bekijk vacatures
Vibrantz Technologies Europe B.V.

Vibrantz Technologies Europe B.V.

Een kleurrijke carrière in de productie, administratief, logistiek of kwaliteitscontrole, die vind je bij Vibrantz. Deze werkgever is gespecialiseerd in het produceren van kleurstoffen.

Bekijk vacatures
Vogten Staal

Vogten Staal

Vogten Staal, gevestigd in Maastricht, maakt deel uit van een groep staalgerelateerde bedrijven. Hun voornaamste activiteit is de handel in en productie van plaatstaal en slitband.

Bekijk vacatures

kandidaat reviews

via alert aan het werk bij Action

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
would recommend to anyone

Very nice hiring office with really helpful people working there! Anything I have asked they got it done or gave me advice about it! Would recommend to anyone who is trying to find a decent job.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen

vraag en antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil ander werk, maar ik weet niet wat voor werk bij me past

Je kunt bij Alert een afspraak maken voor een open sollicitatie. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.

 

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

 

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Bij jouw nieuwe werkgever ontvang je reiskostenvergoeding als de vaste medewerkers daar ook recht op hebben. Wil je weten of reiskosten worden vergoed voor de vacature waarop je solliciteert? Aarzel dan niet om deze vraag aan de intercedent te stellen, zij kunnen je perfect uitleggen hoe het werkt.