the key to success

Als sterke HR business partner voor onze relaties, vinden wij het belangrijk om onze kennis en expertise te delen. Dit is dan ook de reden dat wij ieder kwartaal kennissessies organiseren. Iedere sessie zal er een HR gerelateerd thema aan bod komen. U kunt hierbij denken aan de Wet Verbetering Poortwachter, trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het optimaal benutten van de talenten van werknemers. Deze kennissessies zijn kosteloos en voor iedereen toegankelijk. We kiezen er bewust voor om de groepen voor de informatiesessies niet te groot te maken, zodat we ze interactief kunnen houden en cases uit de praktijk  kunnen bespreken.

Informatie opkomende kennissessies

In een tijd van extreme arbeidsmarktkrapte, stijgende rentes, inflatie en energieprijzen is het lastig te voorspellen hoe de toekomst eruit gaat zien. Toch zijn er een aantal factoren waaraan wij af kunnen leiden wat dit met zich mee gaat brengen en waarop wij kunnen anticiperen. Hier en meer gaan wij dieper op in in de komende kennissessie “Arbeidsmarkt en economische vergezichten”.

De sessie vind plaats op donderdag 21 September. We starten met een lunch/informeel samenkomen, vanaf 12:30 uur. De sparringsessie start om 13:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Locatie Willie Hillenstraat 4, te Sittard.

Benieuwd naar onze aanpak en hoe jij hier waarde uithaalt? Meld je aan via onderstaand formulier en ontdek onze technieken.

De sessie vind plaats op donderdag 9 November. We starten met een ontbijt/informeel samenkomen, vanaf 08:30 uur. De theorie start om 09:00 uur en duurt tot 11:30 uur. Locatie Willie Hillenstraat 4, te Sittard.

Benieuwd naar onze aanpak en hoe jij hier waarde uithaalt? Meld je aan via onderstaand formulier en ontdek onze technieken.

aanmelden kennissessie

Hidden
Sessie(Vereist)
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
De bevestiging van je deelname ontvang je spoedig in je mailbox.