vacatures per opleidingsniveau

Wil jij een baan waar je maximaal Happy-Work-Life ervaart? Dan begint je zoektocht bij Alert. Bij Alert hebben wij loopbanen voor alle opleidingsniveau’s. Of je nu geen diploma hebt, net afgestudeerd bent of al jaren lang ervaring in je broekzak hebt: bij ons is iedereen welkom. Wij hebben voor jou de vacatures opgesplitst op opleidingsniveau. Zo weet je zeker dat je genoeg uitdaging en voldoening haalt uit je nieuwe job!

vacatures voor

kandidaat reviews

eerste ervaring met Alert: een schot in de roos

Voor mij is dit de eerste ervaring met een uitzendbureau, ik zag een geschikte vacature en ben vrij gericht daarvoor langs gekomen. Er werd met me gekeken of dit wel bij me past en of andere alternatieven niet beter geschikt waren. Toch werd mijn voorkeur gerespecteerd en zo heb ik een uitdaging gevonden die bij me past. Hier ben ik na 4 fulltime maanden nog steeds erg blij mee.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragen. Iedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen

vraag en antwoord

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Dat begint bij solliciteren via Alert. Bij Alert kijken wij samen met jou naar je vaardigheden, toekomstdoelen en interesses. Zo hebben wij verschillende werkgevers waarbij jij kan doorgroeien en de beste versie van jezelf kan ontwikkelen. Ongeacht wat je opleidingsniveau is, wij hebben een passende uitdaging voor jou. 

Wij hebben ook vacatures waarbij niet per se een diploma vereist is, maar wel een bepaald denkniveau gevraagd wordt. Heb jij bijvoorbeeld een mbo diploma, maar hbo werk- en denkniveau? Wat je ook zoekt, je vindt hier alle vacatures gefilterd per opleidingsniveau. Klaar om Happy-Work-Life te ervaren bij Alert?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

Je kan bij Alert een afspraak maken voor een open sollicitatie. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.