poulemanagement

optimaal afstemmen

Wat is het verschil tussen banen op uitzendbasis en banen in poulemanagement? Bij poulemanagement heeft u te maken met meer flexibiliteit en wisselende diensten. Onze poulemanagementspecialist speelt optimaal in op de hoog- en laagconjunctuur in diverse sectoren waaronder de horeca, zorg, logistiek en productie. Alert werkt met een breed scala aan werknemers waardoor we voldoen aan de behoeftes van onze businesspartners. Wij waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening door ons personeel met zorg te selecteren en daarnaast (intern) te trainen. Wij zorgen dat uw planning rond is. Tevens zijn onze projectverantwoordelijken voor noodgevallen buiten kantooruren bereikbaar om ervoor te zorgen dat er bij onverwachte omstandigheden direct gehandeld kan worden.

vragen en antwoorden

Wij ontzorgen onze businesspartners door een poule van medewerkers te werven, selecteren en trainen. Hierbij houden wij rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van onze partners. Het aanbieden van personeel kan zowel voor de lange termijn als op projectbasis.

Het grote voordeel van poulemanagement is dat je een grote groep van flexibel personeel tot je beschikking hebt. Bij hoogconjunctuur binnen de organisatie kunnen er extra medewerkers worden ingezet, bij laagconjunctuur ben je niet verplicht om deze medewerkers eveneens in te zetten.

Alert draagt enthousiaste medewerkers aan die gedreven zijn om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast nemen we het totale proces van werving & selectie en administratie uit handen en zorgen we bij ziekte voor vervanging. Tot slot verzorgen wij alle communicatie met medewerkers en zijn we buiten kantooruren eveneens bereikbaar via een noodtelefoon.

Wij stemmen de poule met medewerkers af op basis van je wensen en behoeften. Daarnaast trainen wij medewerkers zodat ze over de juiste competenties voor de functie beschikken.

Alert werkt niet met vaste kosten. Wij maken offertes op maat, volledig afgestemd op de wensen en behoeftes van onze businesspartners.

vacature aanmelden

Hidden
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Spoedaanvraag
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de vacature aanvraag door te nemen.