it's a great day for a new job!

Ben jij een student?

Bekijk deze pagina over wat Alert voor jou kan betekenen.
Don’t speak Dutch? Well, we speak English! So find out what we can do for you as a student.

read this page in English

waar ga jij aan het werk?

Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is om naast je studie uit te voeren? Wil je nieuwe mensen leren kennen om je studententijd onvergetelijk te maken?  Alert regelt dit voor je. Alert biedt flexibele studentenjobs in verschillende branches. Zoals horeca, schoonmaak, logistiek, productie en zorg.

een bijbaan levert je niet alleen maar geld op

Want als ambitieuze slimmerik kies je natuurlijk niet de eerste de beste studentenbaan die voorbijkomt. Nee, jij zoekt een omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen. Naast de bijverdiensten, is het ook slim om alvast ervaring op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Kortom; een bijbaan in je studententijd levert je niet alleen maar geld op.
Ons vacatureaanbod is zeer breed. Denk bijvoorbeeld aan werken op evenementen bij MECC, Tefaf of Magisch Maastricht op het Vrijthof. Daarnaast bieden wij ook studentenjobs aan in de ouderenzorg als hulpverlener, in de horeca of zelfs in de logistiek en productie.

en wat denk je van de vele andere extra’s?

  1. Werk waar en wanneer je maar wilt! Weekdagen, avonduren of weekenden, alles is mogelijk!
  2. Je verdient een salaris van minimaal € 11,25 per uur
  3. Het salaris wordt wekelijks of vier wekelijks uitbetaald, dat mag je zelf aangeven
  4. Je kunt deelnemen aan onze gezellige borrels
  5. Ervaring is niet altijd vereist! Je krijgt van ons de nodige training
  6. Ontmoet andere studenten uit binnen- en buitenland

sluit je aan bij onze studentenpool

Hidden
Naam(Vereist)
Alert HR Reviews

wat onze kandidaten zeggen

"Last year at the Maastricht University INKOM I received a goodie bag with a flyer of Alert Students in it. It was the first year of my studies so I wasn't looking for a job and didn't register. A year later I was looking for a student job, remembered the flyer and applied for a student job. A few days later I received a message that they found a job for me. I feel really welcome there."

Gabriella, cliënt Alert Students

"Mijn coschappen vielen stil tijdens de coronapandemie. Ik wilde graag helpen in de zorg en Alert heeft mij geholpen aan tijdelijk werk op een PG-afdeling in een verzorgingstehuis. Hier heb ik een flinke bijdrage kunnen leveren tijdens de nachtdiensten. De samenwerking met Alert bevalt mij bijzonder goed."

Casper, cliënt Alert Students

vragen en antwoorden

Bij ons ben je niet verplicht om een bepaald aantal uur per week te werken. Je kunt per week of maand aangeven hoeveel uur je zou willen werken en welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. Op deze manier is een bijbaan bij Alert goed te combineren met je studie.

Om in aanmerking te kunnen komen voor onze flexibele banen, heb je een Europees paspoort nodig. Wanneer je niet beschikt over een Europees paspoort, heb je een tewerkstelling nodig waarin staat dat je in Nederland mag werken.

Het is niet voor al onze banen nodig om Nederlands te spreken. In de meeste gevallen is Engels een goed alternatief. Voor sommige banen en sommige van onze business partners is de Nederlandse taal echter wel vereist.

Je kunt kiezen of je je salaris wekelijks of vier wekelijks wil laten uitbetalen, wat je zelf het fijnste vindt. Ongeacht of je voor wekelijks of vierwekelijks kiest, word je salaris op de woensdag uitbetaald.

Dit verschilt per baan en per sector. Wij bieden genoeg banen aan waarbij je geen werkervaring nodig hebt of waarbij we je een training aanbieden om te zorgen dat je beschikt over de juiste skills. Daarnaast bieden we ook banen aan waarbij je wel dient te beschikken over ervaring of een bepaalde achtergrond.