wij zijn Alert

Alert HR Solutions werd 25 jaar geleden opgericht door Vivianne Snippe. Sinds de oprichting is het een drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carrière. Daarbij staat persoonlijk contact centraal. Alert kent al haar cliënten persoonlijk en verdiept zich in hun unieke eigenschappen – en nóg belangrijker waar hun professionele interesses liggen. Alert gelooft in Happy Work Life.

Alert is uitgegroeid tot dé specialist in uitzenden, bestaande uit werving & selectie, detachering en poulemanagement. Service verlenen zit in het bloed. Door de oprechte interesse in zowel werkzoekenden als werkgevers -met ieder een eigen bedrijfscultuur- creëert Alert combinaties die echt werken. Alert gelooft in gelijke behandeling van ieder individu, ongeacht geslacht, religie, huidskleur of seksuele voorkeur. Inmiddels is Alert onder leiding van zoon Ruud Schepers, aan wie Vivianne Snippe het stokje heeft overgedragen. Het is zijn missie happy people op de arbeidsmarkt te (her)kennen die met innovatie en creativiteit werken aan de oplossingen voor morgen.

kom jij ons team versterken?

naar onze vacatures

ook zin om mensen gelukkig te maken?

Het geeft een enorme boost om te werken bij een bedrijf waar de ontwikkeling van het personeel wordt gezien als een onmisbare factor. Bij Alert zijn we altijd op zoek naar een nieuwe collega waar we energie van krijgen. Bel één van onze collega-talenten en plan een gesprek!

open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature bij waar je op zou willen reageren
maar wil je toch graag bij ons komen werken? Laat je gegevens achter
en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.