werving & selectie

simply the best

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening werving en selectie, wordt er bij ons een vacature uitgezet en gaan onze arbeidsmarktdeskundigen aan de slag met het werving- en selectieproces. Hierbij wordt er niet alleen rekening gehouden met de inhoudelijke vacature en de kwaliteiten van de kandidaten, maar eveneens met persoonlijke factoren, waardoor er een ultieme match gemaakt kan worden en wij Happy Work Life voor alle partijen kunnen realiseren.

Wanneer onze arbeidsmarktdeskundigen ervan overtuigd zijn dat ze de juiste kandidaat gevonden hebben die geschikt is voor de betreffende functie, bieden wij deze kandidaat aan voor een sollicitatiegesprek. Indien uit dit gesprek blijkt dat er sprake is van een match, kan de kandidaat direct in dienst worden genomen met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd. Voor het werving- en selectieproces factureert Alert een eenmalige fee, gebaseerd op onder andere de functie en het salaris van de betreffende werknemer.

vragen en antwoorden

Er zijn geen standaard kosten voor de dienstverlening werving en selectie. Het percentage van werving en selectie is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de vacature en wordt van tevoren besproken met onze business partners. De werving en selectie kosten zijn een bepaald percentage van het bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantietoeslag.

Wanneer er wordt gekozen voor de dienstverlening werving en selectie, zal de medewerker direct bij de opdrachtgever in dienst treden. Wanneer er wordt gekozen voor de dienstverlening detacheren of uitzenden, blijft in dit geval Alert de formele opdrachtgever.

vacature aanmelden

Hidden
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Spoedaanvraag
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de vacature aanvraag door te nemen.