ontdek work happiness!

Binnen Alert hechten we veel belang aan persoonlijk contact met onze kandidaten. Dit is dan ook de reden dat we met iedereen een individueel gesprek willen aangaan. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we welke functie(s) en welke bedrijven bij jou passen. Naar aanleiding van dit gesprek, matchen wij jou met één van onze openstaande vacatures of gaan wij op zoek naar een vacature die bij jou past. Dit doen we niet alleen op basis van jouw CV maar eveneens op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses.

Heb je interesse in een bepaalde functie of sector maar beschik je niet over de gevraagde opleiding of certificaten? Dan kijken we samen met jou en onze business partners of er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een BBL-opleiding te volgen of om deze gevraagde certificaten te behalen.

Alert vindt het belangrijk dat je goed in je vel zit op je werkplek en met plezier naar je werk toe gaat. Focus op Happy.Work.Life. Wanneer je plezier uit je werk haalt, ben je over het algemeen productiever, positiever, efficiënter en gelukkiger. Ook nadat je gestart bent bij onze business partner blijven we graag nog met je in contact. Is je nieuwe baan toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Dan gaan we graag opnieuw met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.

nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures

vind jouw droombaan
Alert HR Reviews

ervaringen van onze kandidaten

"Mijn coschappen vielen stil tijdens de coronapandemie. Ik wilde graag helpen in de zorg en Alert heeft mij geholpen aan tijdelijk werk op een PG-afdeling in een verzorgingstehuis. Hier heb ik een flinke bijdrage kunnen leveren tijdens de nachtdiensten. De samenwerking met Alert bevalt mij bijzonder goed."

Casper, cliënt Alert Students

"Alert heeft veel tijd en moeite in mijn re-integratieproces gestoken en een luisterend oor aangeboden. De tips en opdrachten die ik heb gekregen waaronder een loopbaanscan zullen me zeker helpen in de toekomst.”

Andy, cliënt Alert Re-integratie

"Last year at the Maastricht University INKOM I received a goodie bag with a flyer of Alert Hospitality in it. It was the first year of my studies so I wasn't looking for a job and didn't register. A year later I was looking for a student job, remembered the flyer and applied for a student job. A few days later I received a message that they found a job for me. I feel really welcome there."

Gabriella, cliënt Alert Students

"Ik ben heel blij dat ik bij Alert re-integratie terecht ben gekomen, ze hebben me heel goed geholpen en nog steeds, als er vragen zijn kan ik altijd bellen. Als er mensen zijn die op zoek na een andere uitdaging of zoals mij een andere uitdaging moeten zoeken, raad ik echt aan om Alert in te schakelen, die helpen je met iedere stap die je moet maken."

Denise, cliënt Alert Re-integratie