detacheren

tussen vast en flexibel

Zoekt u flexibele medewerkers met specifieke kennis of ervaring voor een langere periode? Alert detacheert talentvolle mensen die we persoonlijk kennen en waar we lange tijd mee samenwerken. Ze zijn bij ons in dienst en werken tijdelijk bij u aan een specifieke opdracht.

Het verschil tussen onze dienstverlening uitzenden en detacheren is dat er bij detacheren een contractduur wordt besproken. Voor beide partijen geldt een opzegtermijn die overeengekomen is bij het opstellen van het contract. Net zoals bij de dienstverlening uitzenden, is Alert de werkgever van de betreffende werknemer. Onze arbeidsmarktdeskundigen creëren een match tussen werkzoekende en de vacature van onze business partner, op basis van opleidingsachtergrond en competenties maar, ook zeker op basis van persoonlijke voorkeuren en interesses.

vragen en antwoorden

Wanneer je op zoek bent naar personeel op HBO of WO-niveau, is onze dienstverlening detacheren een goede oplossing.

Over het algemeen worden werknemers op uitzendbasis voor een kortere tijd ingezet dan werknemers die werken op basis van detacheren.  Daarnaast zijn banen op basis van detacheren doorgaans voor hoger opgeleiden en banen op uitzendbasis voor lager opgeleiden.

vacature aanmelden

Hidden
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Spoedaanvraag
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de vacature aanvraag door te nemen.