Jouw toekomst begint hier. Solliciteer vandaag!

vind de mooiste orderpicker vacature bij alert

Bij Alert geloven wij dat wanneer jij je ergens thuis voelt, het werk dat je levert extra goed is. Daarom zetten onze intercedenten zich in om een goede match voor je te maken, zodat jij kunt shinen in je werk!. Dat is de manier van Alert om samen succesvol te zijn. Of je nou voor het eerst aan de slag wilt in de logistiek of je al ervaren bent; wij zoeken de orderpicker vacature die het beste bij je past.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op orderpicker vacatures
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

Diana Waltmans Wijnen

De loopbaanscan bij Alert geeft je inzicht. Dat werkt echt verhelderend als je bv niet scherp hebt wat gezond is voor je op een werkvloer. Of als je, zoals ik, al erg lang bij een zelfde werkgever werkt en je je al tijden niet meer hebt hoeven af te vragen welke talenten je eigenlijk hebt en welke je niet benut op je huidige baan. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan je vragen bij Alert.

(afbeelding ter illustratie)
Jenny Sunday

Great company to work with! I highly value the professionalism and positivity from their consultant when working together with her. The constructive career counselling from Alert brings me a comprehensive and overall self-outlook. Highly recommended!

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jessie Salden

Alert heeft me goed geholpen met het maken van de juiste studiekeuze. Een consulent heeft me erg goed geholpen met mijn kwaliteiten waardoor ik de juiste keuze kon maken. Bedankt Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Max Wolters

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. De consulenten hebben veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert.

(afbeelding ter illustratie)

our partners

de rol van orderpicker is een belangrijke

Bij Alert hanteren we een variabel salarisbereik voor onze orderpickers, gebaseerd op verschillende criteria zoals werktijden, eventuele toeslagen, het bezit van geldige certificeringen, de aard van de verantwoordelijkheden en de mate van werkervaring. Op basis van een fulltime dienstverband kan het maandelijkse salaris voor onze toegewijde orderpickers variëren van €2.165,- tot €2.340,-. Dit komt overeen met een uurloon dat begint bij €12,50 per uur en kan oplopen tot €13,50,- per uur. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om eerlijke beloningen te bieden aan orderpickers met verschillende achtergronden en vaardigheden, wat bijdraagt aan ons vermogen om getalenteerde medewerkers aan te trekken en te behouden en zo onze bedrijfsdoelen te ondersteunen.

de voordelen van het vinden van je orderpicker vacature bij alert

Kiezen voor Alert om je te helpen bij je zoektocht naar de perfecte orderpicker vacature biedt veel voordelen. We hebben toegang tot meerdere logistieke bedrijven en dankzij onze expertise in de logistieke sector kunnen we je koppelen aan functies die perfect aansluiten bij jouw loopbaandoelen en de passens is bij je privéleven. Bij Alert staat jouw welzijn centraal: we streven ernaar om je te koppelen aan een rol waarin je niet alleen kunt uitblinken, maar die ook bijdraagt aan je algehele tevredenheid en geluk.

orderpicker vacature

Onze orderpicker vacatures

Magazijnmedewerker Orderpicker

Loop jij graag rond met een boodschappenlijstje en lijkt het je leuk dit te doen met een elektrisch voertuig (EPT wagen)? Dan is dit de baan voor jou! We hebben een leuke baan bij de action voor jou, duizenden producten moeten hun weg vinden naar de juiste filialen. Hier draag…

Echt Echt
€ 13,27 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

de vaardigheden die je nodig hebt als orderpicker

Werken als orderpicker vereist inzicht en overzicht, een goed werktempo en accuratesse. Omdat je genoeg beweegt tijdens je werk, zal je conditie goed blijven of zelfs verbeteren. Daarnaast werk je vaak met hoogstaande technologische hulpmiddelen zoals voice picking systemen of handscanners, die het werk vergemakkelijken.

waarom Alert jouw ideale partner is in de zoektocht naar orderpicker vacatures

Bij Alert zijn we meer dan een uitzendbureau – we zijn jouw loopbaanpartner. Ons team van ervaren intercedenten heeft goede kennis van de logistieke sector en helpt je graag de perfecte orderpicker vacature te vinden die past bij jouw unieke vaardigheden, ambities en levensstijl.

solliciteer vandaag

neem de volgende stap in je carrière met alert

Bij Alert geloven we in de Happy.Work.Life.-filosofie. We zijn ervan overtuigd dat mensen beter presteren als ze gelukkig zijn op hun werk. Daarom streven we ernaar om je niet alleen te koppelen aan de ideale orderpicker vacature, maar ook aan een rol die past bij je levensstijl en bijdraagt aan je algehele welzijn. Ben je klaar om je carrière als orderpicker naar het volgende niveau te tillen? Of je nu onze actuele vacatures wilt bekijken, je wilt aanmelden voor onze vacature-alerts of je wilt praten met ons team voor persoonlijke begeleiding, wij zijn er om je te helpen. Solliciteer nu en ervaar Happy.Work.Life met Alert!

Solliciteer nu en begin je loopbaan als orderpicker