Snel aan de slag? Vul het formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden

uitdagend werk als procesoperator via alert

Alert ziet dat werkgeluk bijdraagt aan betere prestaties op carrière gebied. Daarom helpen we je graag bij het vinden van een baan als procesoperator die niet alleen aansluit bij jouw kwaliteiten, maar ook bij jouw loopbaandoelen. Of je nu voor het eerst aan de slag wilt als operator of alles al een keer hebt meegemaakt binnen het operator vak, bij Alert zijn meerdere operator vacatures beschikbaar.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op deze functie
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze draagt een bril en zwart pak.
I.W.

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

(afbeelding ter illustratie)
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
Veerle Woude

In een hele korte tijd heeft alert voor mij een job gevonden wat goed bij me past, waardoor ik graag naar mijn werk ga. Alles verloopt soepel, op elk moment kan je terecht met vragen. Alert is mijn eerste ervaring met een uitzendbureau.

(afbeelding ter illustratie)
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jordy de Cock

Alert heeft me goed geholpen met het maken van de juiste studiekeuze. Een consulent heeft me erg goed geholpen met mijn kwaliteiten waardoor ik de juiste keuze kon maken. Bedankt Alert!

Orderpicker bij Action
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Deze jonge man heeft zijn handen achter zijn hoofd.
Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

(afbeelding ter illustratie)

werken als procesoperator is afwisseling gegarandeerd

In de rol van procesoperator bevind je je in het hart van de maakindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en bijsturen van de machines en productielijnen die ervoor zorgen dat een fabriek goed draait. Daarbij zorg je voor de efficiëntie, kwaliteit en veiligheid van de processen.

de essentiële vaardigheden van een procesoperator

Als procesoperator moet je overzicht en inzicht hebben, maar ook over uitstekende probleemoplossende vaardigheden beschikken. Je moet in staat zijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, daarnaast reageer jij snel en efficiënt op eventuele problemen of interrupties in het productieproces.

de voordelen van werken als procesoperator

Het werken als procesoperator biedt meerdere voordelen. Je speelt een belangrijke rol in het productieproces, wat betekent dat je directe invloed hebt op de kwaliteit van de producten die een bedrijf produceert. Gedurende de werkdag is er veel afwisseling en weinig repeterende handelingen. Het ene moment verhelp je een storing en het andere moment probeer je een productieproces efficiënter te laten verlopen.

wat verdient een procesoperator via Alert?

Een van de factoren waar je op let bij het kiezen van een nieuwe baan is natuurlijk het salaris. Via Alert mag je genieten dezelfde arbeidsvoorwaarden als je collega’s binnen de organisatie waar jij werkzaam bent. De hoogte van het loon wordt beïnvloed door verschillende criteria zoals werktijden, eventuele toeslagen, het bezit van geldige certificeringen, de aard van de verantwoordelijkheden en de mate van werkervaring. Op basis van een fulltime dienstverband kan het maandsalaris* voor onze productiemedewerkers variëren van €2.253,- tot €3.140,- per maand*. Dit komt overeen met een uurloon dat begint bij € 13,- per uur en kan dankzij de geldende toeslagen zelfs oplopen tot €18,- per uur.

*Bovengenoemd salaris is inclusief vakantiegeld en geldende toeslagen.

 

plan een gesprek

Plant operator

Altijd al met de Pearls Pilot Plant installatie willen werken? Bekijk deze vacature dan direct! Onze relatie in Sittard heeft momenteel 1 positie voor plant operator open! 

Sittard Sittard
€ 17,30 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Senior Operator

Ben jij een doorgewinterde operator? Onze relatie in Maastricht heeft een vacature openstaan voor een Senior operator 3-ploegen. In deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor signaleren en oplossen van storingen. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Bekijk hier de vacature!

Geertruidenberg Geertruidenberg
3.300,00 € 2.800,00 - € 3.300,00 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Operator

Wil jij de wereld van staal ontdekken en aan de slag als operator? Zoek dan niet verder! Ga lokaal aan de slag bij onze relatie in Maastricht. Lees snel verder voor het volledige aanbod.

Maastricht Maastricht
22,69 € 15,13 - € 22,69 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Operator (verfmachines)

Wil jij werken in een kleurrijke organisatie die wereldwijd actief is? Vibrantz Technologies Europe BV maakt kleuren en geavanceerde kleurenmengmachines. Ben jij iemand die wil meehelpen bij het produceren van kleurenpasta’s! Onze relatie in Sittard heeft een aantal vacatures openstaan binnen de functie Operator Aanmaak in 2 ploegendienst. Klaar voor…

Sittard Sittard
€ 15,98 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Aankomend operator

Ben jij proactief? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb een groot aanpassingsvermogen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken voor onze relatie in Maastricht een Operator in 2 ploegendienst. Onze klant ontwikkelt en produceert kleurpasta's voor de verf en coatingindustrie, je houdt goed toezicht op de…

Maastricht Maastricht
€ 13,83 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

our partners

de meerwaarde van alert in jouw zoektocht

Bij Alert draait het niet zomaar om het vinden van een baan. Wij willen je helpen bij het vinden van een rol die jou op het lijf geschreven is. Ons ervaren team van intercedenten weet wat er speelt en nodig is binnen de productiebedrijven en kan daarom een goede inschatting maken, bij welke opdrachtgever jij het beste tot je recht komt.

hoe alert je ondersteunt in je loopbaan

Bij Alert werken ervaren intercedenten die gespecialiseerd zijn in de maakindustrie. Zij kunnen je helpen bij elke stap van het sollicitatieproces; van CV-optimalisatie en sollicitatietraining tot gespreksvoorbereiding. Wij hebben een aanbod van verschillende procesoperator vacatures, zodat we samen met jou kunnen zoeken naar de baan die het beste aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

de rol van alert in je groei en ontwikkeling als procesoperator

Bij Alert gaat onze betrokkenheid verder dan het sollicitatieproces. Ook gedurende je opdracht, blijven we in contact om je te coachen en te begeleiden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je potentieel kan bereiken. Of dat nu betekent dat je nog een opleiding gaat volgen of gecoacht gaat worden richting een leidinggevende rol, wij helpen je bij wat je op dat moment nodig hebt.

neem de volgende stap in je loopbaan met alert.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als procesoperator? Bij Alert hebben we meerdere vacatures die passen bij jouw unieke vaardigheden en ambities. Of je nu onze actuele vacatures wilt bekijken, je wilt aanmelden voor onze vacature-alerts, of in gesprek wilt met ons team voor persoonlijke begeleiding; wij zijn er om je te helpen. Solliciteer nu op een van onze procesoperator vacatures en zet de volgende stap in je loopbaan met Alert!

plan een gesprek