vind jouw droombaan bij alert

Love is in the air! Het is bijna Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren. Liefde voor je crush, je partner, je gezin, of misschien zelfs de liefde binnen onvoorwaardelijke vriendschappen. Bij Alert vieren we de liefde voor je werk. We geloven namelijk dat mensen gelukkiger zijn wanneer ze oprecht blij zijn met hun werk.

Blind date met een hot job

Een baan vinden die echt bij je past is niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk voor je werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. Onze intercedenten nemen de rol van cupido op zich van 14 tot en met 21 februari. Zij matchen jou, op basis van je voorkeuren en competenties, aan een hot job die echt bij je past!

meld je aan voor een sollicitatiedate

"*" geeft vereiste velden aan

persoonsgegevens
Naam*
Hidden
documenten
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

    meer weten?

    vind een baan die echt bij je past via alert:

    Bij Alert hechten wij veel waarden bij persoonlijk contact met onze kandidaten en opdrachtgevers. Daarom gaan wij altijd met jou individueel het gesprek aan. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw kwaliteiten en wensen. Vervolgens kijken wijj samen welke functie(s) en welke bedrijven echt bij jou passen. Naar aanleiding van dit gesprek, matchen wij jou met één van onze openstaande vacatures of gaan wij op zoek naar een vacature die bij jou past. Dit doen we niet alleen op basis van jouw werkervaring en scholing maar vooral op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses.