De werkplek van Tim Wouters: werken als postbezorger

Graag stellen wij je voor aan Tim Wouters. Tim is via ons werkzaam bij onze relatie Business Post Limburg. Drie jaar geleden kwam Tim bij ons binnenlopen aangezien hij op zoek was naar werk. Via ons heeft hij enige tijd bij de gemeente gewerkt. Na een tijdje kreeg hij een telefoontje of hij tijdelijk in de postbezorging wilde werken. Dat tijdelijk werd voor langere tijd want enkele jaren later werkt hij er nog steeds als postbezorger.

De werkdag van Tim is zeer gevarieerd en bestaat uit verschillende taken waaronder het sorteren  en de bezorging van de post en het werken achter de balie. Door de jaren heen heeft hij een allround functie gekregen op de afdeling. Op zijn afdeling werken verschillende collega’s, waarbij samenwerken centraal staat.

ik krijg energie van mijn werk als postbezorger

Tim haalt veel energie uit zijn werk. Een van de dingen die hij heel fijn vindt, is dat hij een groot gedeelte van de werkdag lekker in de buitenlucht kan zijn. Daarnaast vindt hij het leuk om met de mensen op straat een praatje te maken. Wanneer hij achter de balie werkt, vindt hij gezelligheid bij zijn collega’s. “Je kunt er altijd jezelf zijn en er is geen sprake van rivaliteit. We maken geintjes maar werken ondertussen ook door.”  Tim zou zijn ideale werkdag niet kunnen benoemen: “Zo lang iedereen vrolijk is, is het goed.”

We kunnen wel stellen dat Tim goed op zijn plek zit bij onze relatie Business Post Limburg. Hij is eveneens zeer te spreken over zijn ervaringen met Alert: “Het contact met Alert is fantastisch. Ik werk nu iets meer dan 3 jaar via Alert en ben altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Wanneer ik binnenloop om iets te vragen, is het altijd gezellig en bieden zij me een luisterend oor.”