jordy's happy.work.life met alert

Bij Alert stopt het contact niet nadat jij je droombaan gevonden hebt. Zelfs wanneer jij al een half jaar lekker aan het werk bent, houden wij contact om te kijken hoe het met je gaat. Deze maand vroegen wij aan Jordy: Hoe hij Happy.Work.Life ervaart bij het distributiecentrum Action in Echt?

‘’Alert had de hoogste recensies als uitzendbureau. Dat wekte vertrouwen bij mij op om via hen te solliciteren’’ – Jordy, Orderpicker bij Action

binnen 3 minuten contact

Jordy (20) was onder de indruk van de snelheid waarop hij benaderd werd door de intercedent van Alert.

Jordy: ‘’Ik was in januari op zoek naar een nieuwe baan. Ik zag op meerdere sollicitatie websites vacatures voor Orderpicker bij de Action. Alert had de hoogste recensies als uitzendbureau. Dat wekte vertrouwen bij mij op om via hen te solliciteren. Het proces verliep heel goed. Ik kreeg meteen, binnen drie minuten na solliciteren, een telefoontje van Indy.’’

Indy is junior intercedent bij Alert Sittard. Zij heeft met Jordy alle stappen van het sollicitatieproces van Alert doorlopen.

Indy: ‘’Toen Jordy zijn sollicitatie binnenkwam, heb ik direct contact met hem opgenomen. Ik zag namelijk aan zijn CV dat het heel goed overeenkwam met de wensen en eisen van de Action. Vervolgens heb ik met hem een gesprek ingepland. Ook tijdens het gesprek kwam naar voren dat het een hele goede match is.

werkgeluk met Jordy

Maar wat vindt Jordy nu zelf het leukste aan werken bij Action?

Jordy – ‘’Je werkt er op jezelf.  Ik ben daar heel tevreden over’’.

inhouse met Esmee

Bij Alert vinden wij de samenwerking met onze kandidaten en klanten erg belangrijk. Waarbij wij veel aandacht besteden aan het koppelen van de juiste persoon bij vacatures en organisaties die echt klikken. Tijdens onze insteek met de kandidaat luisteren wij goed naar je wensen en doelen. Om voor zowel de Action als onze kandidaten extra goed bereikbaar te zijn, zijn wij op locatie aanwezig.

Esmee is intercedent bij Alert Sittard en draagt onze Happy.Work.Life filosofie uit naar de kandidaten in het distributiecentrum van de Action.

Esmee – ‘‘Een dag in de week zit ik inhouse bij Action. Hierdoor is het contact met de Action erg nauw. Dankzij de uitgebreide communicatie weten wij dat Action erg tevreden is met Jordy”.

happy.work.life

Bij Alert geloven wij in het principe ‘When work is a pleasure, life is a joy’. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn wanneer ze plezier halen uit hun werk en andersom ook beter presteren op hun werk wanneer ze goed in hun vel zitten. Kort gezegd: people work better when they are happy. Dit doen we door de juiste mensen te koppelen aan de juiste baan.

Klik hier om je in te schrijven bij Alert en ontdek Happy.Work.Life. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.