Kom en neem een kijkje bij Dynagroup op 2 juli!

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in bedrijf dat blijft innoveren, werkt met een jong team en helemaal duikt in de wereld van techniek van de modernste alledaagse voorwerpen? Wellicht ben je geïnteresseerd in een baan bij Dynagroup! Er zijn genoeg vacatures binnen Dynagroup, je hoeft hierbij niet alleen aan technische vacatures te denken, zoals smartphone of drone technician. Maar ook klantenservice of logistiek medewerkers. Kortom, voor ieder wat wils. Ben je al nieuwsgierig genoeg? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina en kom 2 juli tussen 11:00 – 15:00 op bezoek, wil je wat meer informatie over het bedrijf? Lees dan verder!

Dynagroup is een overkoepelende term en tevens het moeder bedrijf voor de vijf business units die hieronder vallen. Dit zijn Dynafix, Dynalogic, Dynasure, Dynaling en Dynahealth. Dit zorgt er dan ook voor dat er genoeg doorgroeimogelijkheden zijn.

Maar wat doen zij nou precies? Laten we enkele business units even uitlichten! Dynafix is een specialist in servicemanagement voor de telecombranche. Vandaag de dag repareren ze alle merken ‘persoonlijke electronica’. Hierbij kan je denken aan smartphones, tablets, koffiemachines, pc’s, drones,  lcd-schermen en camera’s. Dit wordt niet alleen gedaan voor zakelijke klanten maar ook particulieren. Heb jij je telefoon al eens laten vallen en deze laten repareren onder garantie? Grote kans dat deze bij dynafix gerepareerd is.

Dynasure houdt zich bezich met verzekeringen, het stukje sure van insurance zegt het al een beetje. Zij ontzorgen telecomoperatoren, verzekeraars en andere dienstverleners door processen uit handen te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan dingen als polisbeheer, tot demonstratie van nieuwe of gerepareerde producten bij klanten in huis tot claimmeldingen. Zij streven naar het overtreffen van klantverwachtingen, dit proberen ze onder andere te realiseren door een goede interne samenwerking tussen de business units.

Als laatste kijken we nog even naar de business unit Dynalogic. Dit is een full-service bezorgspecialist, maar wat valt hier precies onder? Dynalogic bezorgt producten waar en op welk tijdstip dat de klant wilt. Moet iets geïnstalleerd worden? Geen probleem, ze pakken dit voor de klant uit en installeren dit vakkundig. De verpakking wordt netjes meegenomen om de klant hierin te ontzorgen.

Dynagroup staat voor “Rendering Services Beyond Client Expectations” met andere woorden, ze klaren de klus en gaan de verwachtingen van de klant graag voorbij. Dit verwachten zij dan ook van al haar 2000 medewerkers. Word jij binnenkort Dynagroup’s nieuwste aanwinst? Meld je aan en kom eens een kijkje nemen op de open dag!

📍 Daelderweg 21, Nuth 2 juli, 11.00 – 15.00 uur

Dynagroup open dag

Hidden
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
De bevestiging van je deelname ontvang je spoedig in je mailbox.