Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg zoekt vrijwilligers

Het Ronald McDonald Kinderfonds is hard op zoek naar vrijwilligers voor het team van de Kindervallei in Valkenburg. Hier kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren tot en met 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. 

Vrijwilligers van de Kindervallei maken het verschil! Met jullie inzet kunnen gezinnen weer tot elkaar komen na een periode van intensieve zorg en een droomvakantie beleven: herinneringen maken en energie opdoen voor het dagelijkse leven. Bij de Kindervallei gaat de zorg dag en nacht door, 24/7, week in, week uit. En dat kunnen ze niet alleen.

Iets voor jou?

Wie je ook bent, wat je ervaring ook is, iedereen heeft een talent of kwaliteit waar je anderen blij mee kunt maken! In welk team je werkt, hangt af van jouw kwaliteiten en dat waar jij blij van wordt! Als vrijwilliger verzorg je jaarlijks minimaal 12 diensten. Hier kiest De Kindervallei ervoor om jouw betrokkenheid groot te houden en echt onderdeel te worden van hun ‘familie’ van vrijwilligers.

Dus word je blij van taarten bakken of gasten ontvangen? Met je handen werken of nachten doorhalen? Administratieve werkzaamheden of lekker aanpakken? We kunnen iedereen gebruiken!
Wil je weten welke team het beste bij je past kijk dan op de website van Ronald McDonald Kindervallei Valkenburg!

Vrijwilligers zijn heel hard nodig!

Wil je direct aanmelden? Meld je dan bij Anique Custers van de Kindervallei!
a.custers@kindervallei.nl