ervaar het verschil, get in touch!

vind de perfecte loopbaanbegeleider voor jouw organisatie met alert

Het vinden van de perfecte loopbaanbegeleider voor jouw organisatie kan een uitdagende taak zijn. Het is belangrijk om iemand te vinden die een goede inventarisatie maakt en actieplan ontwikkelt voor de desbetreffende hulpvraag en doelen van de werknemer. Dit zonder de belangen van de organisatie te verliezen.

Bij Alert hebben we een team van ervaren loopbaanbegeleiders die klaarstaan om je werknemers te begeleiden. Onze loopbaanbegeleiders hebben jarenlange ervaring en expertise in verschillende sectoren en kunnen trajecten aanbieden die passen bij de behoeften van jouw organisatie.

Klaar voor Happy.Work.Life?

1. Plan een kennismakingsgesprek
2. Zet een case uit via ons
3. Ervaar het verschil

Our partners

waarom kiezen voor een loopbaanbegeleider van alert?

Loopbaanbegeleiding is essentieel voor duurzame ontwikkeling van je werknemers en je organisatie. Een loopbaanbegeleider van Alert helpt werknemers talenten te ontdekken, hun carrièrepad te bepalen en vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Alert werken we met het principe ‘When work is a pleasure, life is a joy’. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn wanneer ze plezier halen uit hun werk en andersom ook beter presteren op hun werk wanneer ze goed in hun vel zitten. De werkwijze van Alert draagt bij aan het vergroten van werkgeluk en de ontwikkeling van je werknemers, dit resulteert in duurzame inzetbaarheid en een lager verloop.

Diana Waltmans Wijnen

De loopbaanscan bij Alert geeft je inzicht. Dat werkt echt verhelderend als je bv niet scherp hebt wat gezond is voor je op een werkvloer. Of als je, zoals ik, al erg lang bij een zelfde werkgever werkt en je je al tijden niet meer hebt hoeven af te vragen welke talenten je eigenlijk hebt en welke je niet benut op je huidige baan. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan je vragen bij Alert.

(afbeelding ter illustratie)
Jenny Sunday

Great company to work with! I highly value the professionalism and positivity from their consultant Alert when working together with them. The constructive career counselling from Alert brings me a comprehensive and overall self-outlook. Highly recommended!

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert-HR gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jessie Salden

Alert heeft me goed geholpen met het maken van de juiste studiekeuze. Een consulent heeft me erg goed geholpen met mijn kwaliteiten waardoor ik de juiste keuze kon maken. Bedankt Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Max Wolters

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Alert heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert!

(afbeelding ter illustratie)

het traject loopbaanbegeleiding: bij alert

samenwerken met alert voor loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding bestaat uit breed inzetbare coachings- en begeleidingsgesprekken voor werknemers met een hulpvraag. Iedereen kan er baat bij hebben om in gesprek te gaan met een externe coach. De werknemer gaat samen met de loopbaanbegeleider van Alert aan de slag. Tijdens dit traject gaan we de koers voor de verdere loopbaan vormgeven, twijfels omzetten naar bewuste keuzes en hierdoor werkgeluk vergroten. Dit alles resulteert in duurzame inzetbaarheid.

wat kun je verwachten van alert:

Flexibele en op maat gemaakte trajecten afgestemd op het vraagstuk
Wij bieden trajecten aan die aansluiten op het vraagstuk en doelen de organisatie en werknemers.

Samenwerking en communicatie
Onze duidelijke en heldere communicatie zorgt ervoor dat Ieders verantwoordelijkheid binnen de samenwerking duidelijk is. Daarnaast monitoren we met periodieke evaluaties en rapportering de voortgang.

Kwaliteit en resultaatgerichtheid
Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve en resultaatgerichte loopbaanbegeleiding.

 

get in touch

inhoud van het traject:

Een loopbaanbegeleidingstraject bij Alert is opgebouwd uit de volgende fases:

Intakegesprek en analyse
Een loopbaanbegeleidingstraject begint met een intakegesprek tussen de loopbaanbegeleider, de medewerker en eventueel de leidinggevende. Tijdens dit gesprek worden de doelen en verwachtingen van het traject besproken en geïnventariseerd.

Persoonlijk ontwikkelplan
Na de intake en inventarisatie zal er een Quickscan en een aantal testen afgenomen worden, op basis hiervan stelt de loopbaanbegeleider een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit plan is gericht op het behalen van de gestelde doelen en bevat concrete acties, opleidingen en coachingssessies.

Begeleiding en coaching
Gedurende het traject begeleidt en coacht de loopbaanbegeleider de werknemer bij het uitvoeren van het persoonlijk ontwikkelplan. Tijdens de individuele coachingsessies en groepstrainingen gaan we actief aan de slag met de aspecten van het ontwikkelplan. Daarnaast is er voldoende ruimte voor advies en feedback om de werknemer te helpen groeien en diens doelen te bereiken.

Evaluatie en afronding
Aan het einde van het traject vindt er een eindevaluatie plaats om de resultaten te bespreken. Indien gewenst, kunnen er aanvullende acties of vervolgtrajecten worden ingezet om verdere groei en ontwikkeling te bevorderen.

neem contact op en ontdek wat alert voor jouw organisatie kan betekenen

Wil je ontdekken wat een loopbaanbegeleider van Alert kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Alert om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we voor gemotiveerde en gelukkige werknemers die bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

get in touch