vacatures in eindhoven

Eindhoven staat bekend om zijn bruisende technologische sector en levendige cultuur. Als jij wilt werken in deze innovatieve stad, ben je bij Alert aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan vacatures die passen bij jouw vaardigheden en ambities. Of je nu op zoek bent naar een productie, logistiek, of juist schoonmaakwerk, wij hebben de vacatures in Eindhoven waarmee jij maximaal jouw Happy.Work.Life kan ervaren.

Goed nieuws, wij hebben 2 vacatures voor je klaarstaan. Bekijk hieronder onze mogelijkheden en neem de volgende stap in je loopbaan!

uitgebreid zoeken
job alert

2 vacatures gevonden

Interieurverzorger

Flexibele werkuren, geen ervaring vereist en werken in de leukste stad van Brabant: Dan hebben we het natuurlijk over werken in Eindhoven als Interieurverzorger! Ben je maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren beschikbaar en wil je de rest van de dag vrij hebben zodat je kunt genieten van het…

Eindhoven Eindhoven
€ 14,53 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Allround chauffeur

Het besturen van grote wagens is voor jou als Allround chaffeur in Son, easy peasy! Of je nu een portaalwagen of kraan moet besturen, dit alles gaat jou met gemak af. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden van Allround chaffeur bij onze opdrachtgever in Son? Bekijk dan hier de vacature

Eindhoven Eindhoven
21,01 € 16,65 - € 21,01 per uur
MBO 3 MBO 3
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in Eindhoven niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

 

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk? 

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Ik wil ander werk, maar ik weet niet wat voor werk bij me past

Je kunt bij Alert een afspraak maken voor een open sollicitatie. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.

kandidaten reviews

Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
professionele en persoonlijke begeleiding bij alert maastricht

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Lara heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert Maastricht en Lara.

Google review - 4 sterren, Alert Maastricht
Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
happy to work with alert

They are the best, I'm so happy to work with them, they helped me, and reach my goal and achieve my dream.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht
snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""