vacatures in heerlen

Heerlen is een stad met een rijke geschiedenis en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een centrum voor innovatie, cultuur en zakelijke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar vacatures in de logistiek, productie, klantenservice of een andere sector, Heerlen heeft een breed scala aan banen beschikbaar. Goed nieuws, wij hebben voor jou 4 vacatures klaarstaan!

uitgebreid zoeken
job alert

4 vacatures gevonden

Medewerker technische dienst

Heb jij affiniteit met techniek en werk je graag zelfstandig? Of wellicht wil je graag je technische kennis vergroten? Lees dan snel verder. Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Heerlen zijn wij op zoek naar naar een medewerker technische dienst.

Heerlen Heerlen
3.300,00 € 2.500,00 - € 3.300,00 per maand
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Productiemedewerker

Wil jij lekker werken bij jou in de buurt?in teamverband werken of toch liever iets waar je individueel aan de slag kan? Wij hebben verschillende banen waarbij dat kan. Of het nou is voor het maken van taartjes, het bijeenzoeken van DJ-gear of het repareren van Drones, via Alert HR…

Heerlen Heerlen
13,62 € 11,00 - € 13,62 per uur
VMBO VMBO
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Quality Control Medewerker

Een baan met sociaal-maatschappelijke waarden? Die heb je bij Alert in de rol van Quality Control Medewerker. Onze relatie biedt innovatieve oplossingen aan mensen in de gezondheidszorg. Benieuwd naar de werkzaamheden voor deze job in Heerlen: bekijk hier de vacature!

Heerlen Heerlen
3.939,00 € 2.798,00 - € 3.939,00 per maand
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Vrachtwagenchauffeur

Ben jij op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur? Beschik je daarnaast over een rijbewijs C/CE en code 95? Reageer dan snel op deze vacature. Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Zuid-Limburg zoeken wij vrachtwagenchauffeurs die fulltime beschikbaar zijn. Wij hebben zowel internationaal als nationaal mogelijkheden.

Heerlen Heerlen
2.854,00 € 2.680,00 - € 2.854,00 per maand
MBO 2 MBO 2
40-48 uur per week 40-48 uur per week

Jouw vacature in Maastricht niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert en we nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaat reviews

kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
top ervaring

Ik heb goede hulp gekregen bij het vinden van een baan. Bij het solliciteren kijken ze ook of er nog andere vacatures zijn die bij mijn profiel passen. Voorafgaand aan het gesprek werd ik netjes gebeld om succes te wensen.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
je bent geen nummer

Alert als uitstekend uitzendbureau leren kennen. Reeds op diverse plaatsen gewerkt; informatieverstrekking, begeleiding en administratieve afhandeling telkens helemaal in orde. Alert is proactief en weet wie je bent. Je bent geen nummer.

Google review - 4 sterren, Alert Heerlen

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag aan je droombaan! Kom bij een van onze locaties langs. Bij Alert werken wij vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. Dit doen wij door goed naar jou wensen te luisteren om vervolgens jou te koppelen aan de juiste baan. Dus ben jij klaar er klaar voor, om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe stel ik een Job Alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Daar hebben wij wat op bedacht. Met een Job Alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen! Een Job Alert kun je instellen door op het belletje van ‘Job Alert’ te klikken. Vervolgens kun je al je wensen via de ‘uitgebreid zoeken’ filter instellen. Zijn al je belangrijke voorkeuren ingevuld? Dan kun je onderin het scherm je e-mailadres invullen. Via de e-mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures binnen jouw wensenpakket. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Wanneer je solliciteert op een vacature via Alert beginnen we eerst met het evalueren van je cv. Aan de hand van je CV kijken we of er een

Wanneer je solliciteert op een vacature via Alert, beginnen we eerst met het evalueren van je cv. Aan de hand van je cv kijken we of er een match is met onze opdrachtgever. Vervolgens nemen wij contact met jou op. Bij een wederzijdse match plannen we een intakegesprek met jou in. Tijdens dit gesprek kijken we naar je persoonlijke voorkeuren en interesses. Bij Alert vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Als deze wensen passend overeenkomen met het bedrijf waar de vacature uitstaat, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Als er zowel vanuit jou als vanuit onze opdrachtgever een match is, regelen wij het papierwerk met jou.

Als er geen match is, kijken we graag samen met jou naar onze andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""