vacatures in Nuth

Wil jij werken in Nuth? Ontdek diverse mogelijkheden in deze pittoreske gemeente in Zuid-Limburg. Met een mooie ligging tussen groene heuvels en een bloeiende economie biedt Nuth kansen in verschillende sectoren, zoals zorg, detailhandel en techniek. Geniet van de charmante omgeving en de vriendelijke gemeenschap. Met goede bereikbaarheid en een scala aan bedrijven is Nuth een aantrekkelijke plek om te werken. Ontdek de beschikbare posities en vind jouw nieuwe uitdaging. Goed nieuws, wij hebben voor jou 5 vacatures in Nuth klaarstaan!

uitgebreid zoeken
job alert

5 vacatures gevonden

Employee Sales Department

Do you live in the area of Nuth, are you good with stock management, excel and are you customer-oriented? Then this job will suit you! You will be working in a meat processing company that respects people, animals and the environment. Interested in the duties: take a look at the…

Nuth Nuth
20,87 € 16,20 - € 20,87 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Financieel Administratief Medewerker

Heeft SAP geen geheimen voor jou? Woon jij in de omgeving van Nuth en is structuur jouw tweede naam? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Je gaat aan de slag in een vleesverwerkingsbedrijf dat werkt met respect voor mens, dier en milieu. Benieuwd naar de werkzaamheden: bekijk hier…

Nuth Nuth
20,87 € 16,20 - € 20,87 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Logistiek medewerker (2 ploegen)

Werk jij het liefste in de logistieke sector? Als Logistiek medewerker (2 ploegen) in Nuth zorg je voor het inscannen van defecte telefoons en dat deze bij de juiste collega's terechtkomen. Benieuwd naar wat via Alert voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier de vacature

Nuth Nuth
17,81 € 13,84 - € 17,81 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Verkoop Binnendienst

Woon jij in de omgeving van Nuth, ben jij goed met voorraadbeheer, excel en ben jij klantgericht? Dan past deze vacature bij jou! Je gaat aan de slag in een vleesverwerkingsbedrijf dat werkt met respect voor mens, dier en milieu. Benieuwd naar de werkzaamheden: bekijk hier de vacature.

Nuth Nuth
20,87 € 16,20 - € 20,87 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Werkvoorbereider

Ben jij zowel administratief sterk als technisch onderlegt? Dan is de vacature van werkvoorbereider in Nuth iets voor jou! Je begint je werkdag om 07:30 en mag om 16:00 al gaan genieten van je avond. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk hier de vacature

Nuth Nuth
MBO 3 MBO 3
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in Nuth niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Meld je aan

vraag en antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag aan je droombaan! Kom bij een van onze locaties langs. Bij Alert werken wij vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. Dit doen wij door goed naar jou wensen te luisteren om vervolgens jou te koppelen aan de juiste baan. Dus ben jij klaar er klaar voor, om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Daar hebben wij wat op bedacht. Met een job alert ben je als een van de eerste op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen! Een job alert kun je instellen door op het belletje van ‘job alert’ te klikken. Vervolgens kun je al je wensen via de ‘uitgebreid zoeken’ filter instellen. Is alles wat je belangrijk vindt ingevuld? Dan kun je onderin het scherm je e-mail adres invullen. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures binnen je wensenpakket. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere mails, alleen super leuke vacatures!

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Wanneer je solliciteert op een vacature via Alert beginnen we eerst met het evalueren van je cv. Aan de hand van je CV kijken we of er een match is met onze opdrachtgever. Vervolgens nemen wij contact op met jou. Bij een wederzijdse match plannen we met jou een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kijken we naar je persoonlijke voorkeuren en interesses. Bij Alert vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wanneer deze wensen passend overeenkomen met het bedrijf waar de vacature uitstaat, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij met opdrachtgever. Is er, zowel vanuit jou als vanuit onze opdrachtgever, een match, dan regelen wij met jou het papierwerk.

Is er geen match? Dan kijken we graag met jou persoonlijk naar onze andere vacatures binnen je interesse gebied.

kandidaten reviews

kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
top ervaring

Ik heb goede hulp gekregen bij het vinden van een baan. Bij het solliciteren kijken ze ook of er nog andere vacatures zijn die bij mijn profiel passen. Voorafgaand aan het gesprek werd ik netjes gebeld om succes te wensen.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
aways there to help you if needed.

Very nice hiring office. If your are looking for a job you’re at the good place.There are all nice people, especially Kelly the best!! ? Always there to help you if needed.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht
uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""