vacatures in Sittard

Sittard is een gezellige stad in Limburg waar veel bedrijven gevestigd zijn. Er is een grote variatie aan werkgelegenheid in verschillende industrieën, waaronder productie, logistiek en klantenservice. Sittard is een gemakkelijk te bereiken en leuke plaats om te werken, met veel recreatiemogelijkheden. Ben jij op zoek naar een vacature in de omgeving van Sittard? Goed nieuws, wij hebben voor jou 8 vacatures klaarstaan!

uitgebreid zoeken
job alert

8 vacatures gevonden

Belader

Wil jij een impact maken op de leefomgeving van Sittard terwijl je een actieve en bevredigende carrière opbouwt? [Bedrijfsnaam] is op zoek naar gemotiveerde beladers (ook wel bekend als vuilnismannen/vrouwen) om ons team in Sittard te versterken. We bieden niet zomaar een baan, maar een kans om deel uit te…

Sittard Sittard
15,58 € 14,00 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Chauffeur Belader

Vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Je houd van afwisseling in je werk. Je werkt het liefste samen met gezellige collega's en wilt als chauffeur s 'avonds rond etenstijd thuis zijn. Dan hebben wij de ideale functie voor je! Voor onze relatie in Sittard zijn…

Sittard Sittard
18,35 € 15,08 - € 18,35 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Installatiemonteur

Installatiemonteur worden? Onze opdrachtgever in Susteren leert je de fijne kneepjes van het vak 'on the job'. 

Sittard Sittard
22,79 € 13,27 - € 22,79 per uur
MBO 2 MBO 2
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Postsorteerder tussen 17:00 en 19:00 uur

Een baan die ideaal kunt combineren met andere prioriteiten, zoals een studie of als extra bijbaan? Die hebben wij voor jou. Als postsorteerder werk je van 17:00 tot 19:00 in Sittard. Je werkt in een gezellig team samen. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk hier de vacature!

Sittard Sittard
€ 13,37 per uur
HAVO HAVO
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Senior Medewerker Financiën

Boekhoudingsprogramma's en financiën hebben geen geheimen voor jou! Ben jij een ervaren financieel medewerker wil jij 2024 ingaan met een nieuwe uitdaging? Bekijk dan deze vacature in Sittard!

Sittard Sittard
€ 17,14 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Allround operator

Alle kleuren van de regenboog mengen als Allround operator in Sittard? Onze opdrachtgever maakt kleurpigmenten en geavanceerde kleurenmengmachines. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk hier de vacature

Sittard Sittard
14,42 € 14,11 - € 14,42 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Operator (verfmachines)

Wil jij werken in een kleurrijke organisatie die wereldwijd actief is? Vibrantz Technologies Europe BV maakt kleuren en geavanceerde kleurenmengmachines. Ben jij iemand die wil meehelpen bij het produceren van kleurenpasta’s! Onze relatie in Sittard heeft een aantal vacatures openstaan binnen de functie Operator Aanmaak in 2 ploegendienst. Klaar voor…

Sittard Sittard
€ 15,98 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Productiemedewerker Afvullijn

Klaar voor een kleurrijke loopbaan als Productiemedewerker Afvullijn in Sittard? Onze opdrachtgever Vibrantz is een wereldwijde leverancier van  geavanceerde kleurenmengsystemen. Op dit moment zijn er meerdere posities beschikbaar waarbij de focus ligt op het juist afvullen van kleurpigmenten.

Sittard Sittard
15,98 € 15,05 per uur
MBO 2 MBO 2
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in Sittard niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaat reviews

een uitdaging gevonden die bij me past

Voor mij is dit de eerste ervaring met een uitzendbureau, ik zag een geschikte vacature en ben vrij gericht daarvoor langs gekomen. Er werd met me gekeken of dit wel bij me past en of andere alternatieven niet beter geschikt waren. Toch werd mijn voorkeur gerespecteerd en zo heb ik een uitdaging gevonden die bij me past. Hier ben ik na 4 fulltime maanden nog steeds erg blij mee.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard

vraag en antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk? 

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""