net zo flexibel als jouw beschikbaarheid

We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om werktijden. Daarom bieden wij een variatie aan vacatures aan met flexibele werkuren, variërend van 0 tot 40 uur per week. Of je nu op zoek bent naar parttime mogelijkheden om je andere verplichtingen te kunnen nakomen, of juist een fulltime rooster wilt om je carrière te stimuleren, bij Alert hebben we een passende vacature bij jou wensen. Ontdek onze variatie van vacatures in verschillende sectoren. Begin vandaag nog met het verkennen van jouw mogelijkheden voor een Happy.Work.Life. Goed nieuws, wij hebben voor jou 7 vacatures klaarstaan!

 

uitgebreid zoeken
job alert

7 vacatures gevonden

Brood-/banketbakker

Is brood- en banketbakker jouw droombaan? Goed nieuws! Onze relatie in Maastricht is hiring! Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een fijnproever? Lees dan hier snel verder!

Maastricht Maastricht
17,81 € 14,67 - € 17,81 per uur
MBO 3 MBO 3
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Operator (Zuid-Limburg)

Aan de slag als Operator in Zuid-Limburg! Werk jij graag in teamverband en hecht je waarde aan kwaliteit? Wij hebben vacatures voor zowel ervaren operators als aankomend operators. Wij hebben operator functies in verschillende dienstvormen, werktijden en locaties binnen Zuid-Limburg. Wil jij samen met Alert ontdekken welke organisatie het beste…

Maastricht Maastricht
17,33 € 14,82 - € 17,33 per uur
VMBO VMBO
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Productiemedewerker

Wil jij lekker werken bij jou in de buurt? In teamverband werken of toch liever iets waar je individueel aan de slag kan? Wij hebben verschillende banen in de productie waarbij dat kan. Of het nou is voor het maken van voedingsmiddelen, het bijeenzoeken van DJ-gear of het repareren van…

Heerlen Heerlen
13,62 € 11,00 - € 13,62 per uur
VMBO VMBO
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Productiemedewerker Brood

Is brood- en banketbakker jouw droombaan? Goed nieuws! Onze relatie in Maastricht is hiring! Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een fijnproever? Lees dan hier snel verder!

Maastricht Maastricht
17,81 € 14,67 - € 17,81 per uur
MBO 3 MBO 3
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Verkoopmedewerker Bakkerswinkel Gulpen PT/FT

Toe aan een nieuwe parttime uitdaging? Dat kan als Verkoopmedewerker Bakkerswinkel in Gulpen. Bij deze job kun je zowel in de weekenden als structureel 30-20 uur per week werken. Werk je in het weekend, dan verdien je op zondag €21,00 per uur! Meer weten? Bekijk hier de vacature!

Gulpen Gulpen
21,00 € 14,37 - € 21,00 per uur
MBO 1 MBO 1
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Verkoopmedewerker Bakkerswinkel Vaals PT

Tijd voor een parttime uitdaging? Als Verkoopmedewerker Bakkerswinkel in Vaals PT/FT kun je zowel in de weekenden als structureel 30-20 uur per week werken. Werk je in het weekend, dan verdien je op zondag €21,00 per uur! Meer weten? Bekijk hier de vacature!

Vaals Vaals
21,00 € 14,37 - € 21,00 per uur
MBO 1 MBO 1
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Brand- veiligheidswacht

Wij hebben een vacature voor je die net zo flexibel is als jouw beschikbaarheid. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jezelf verder ontwikkelen? Heb jij oog voor detail, herken jij gevaarlijke situaties en ben jij oplossingsgericht. Dan is de functie brand- veiligheidswacht iets voor jou!…

Geleen Geleen
€ 15,90 per uur
MBO 3 MBO 3
0-40 uur per week 0-40 uur per week

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Meld je aan

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

 

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Geen zorgen, daar hebben wij wat op bedacht! Met een job alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen. Het instellen van een job alert is eenvoudig. Klik op het belletje van ‘job alert’ en stel vervolgens al je wensen in via de ‘uitgebreid zoeken’ filter. Zodra alles is ingesteld naar jouw belangrijkste criteria, vul je je e-mailadres in onderin het scherm. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die binnen jouw wensenpakket passen. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

 

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

 

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

kandidaat reviews

vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
professionele en persoonlijke begeleiding bij alert maastricht

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Lara heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert Maastricht en Lara.

Google review - 4 sterren, Alert Maastricht
uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""