aan het werk in de beveiliging

Ben je op zoek naar vacatures in de beveiliging? Wil je graag werken in de beveiligingssector en een baan vinden die bij je past? Dan ben je bij Alert aan het juiste adres! Wij begrijpen dat veiligheid een cruciaal aspect is in onze samenleving, en daarom helpen we je graag bij het vinden van je droombaan in de beveiliging. Of je nu een ervaren beveiligingsprofessional bent of net je carrière begint, wij hebben diverse vacatures. Van beveiligingsmedewerker tot beveiligingsmanager, we hebben mogelijkheden voor verschillende functieniveaus en ervaringsniveaus. Goed nieuws, wij hebben voor jou 1 vacatures klaarstaan!

Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag wilt werken in de beveiligingssector, bekijk dan onze vacatures in de beveiliging. Begint vandaag jou Happy.Work.Life met Alert?

uitgebreid zoeken
job alert

1 vacature gevonden

Installatiemonteur

Installatiemonteur worden? Onze opdrachtgever in Susteren leert je de fijne kneepjes van het vak 'on the job'. 

Sittard Sittard
22,79 € 13,27 - € 22,79 per uur
MBO 2 MBO 2
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in beveiliging niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk? 

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Ik wil ander werk, maar ik weet niet wat voor werk bij me past

Je kunt bij Alert een afspraak maken voor een open sollicitatie. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.

kandidaten reviews

kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
happy to work with alert

They are the best, I'm so happy to work with them, they helped me, and reach my goal and achieve my dream.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht
snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""