bouwen aan jouw toekomst

Ben je op zoek naar vacatures in de bouw? Geniet jij ervan om met jouw inzet iets moois te realiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu jarenlang ervaring hebt of net je carrière in de bouw begint, wij hebben een breed scala aan vacatures in de bouw beschikbaar.

Van glaszetter tot metselaar, van elektricien tot loodgieter, we hebben mogelijkheden voor verschillende specialisaties en ervaringsniveaus. Werken in de bouw biedt een dynamische en uitdagende omgeving waarin je jouw vaardigheden en creativiteit kunt benutten. Met een baan in de bouw speel je een belangrijke rol bij het bouwen en onderhouden van allerlei soorten constructies, van woningen tot commerciële gebouwen.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de bouwsector, goed nieuws, wij hebben voor jou 4 vacatures klaarstaan! Klaar voor een Happy.Work.Life met Alert?

uitgebreid zoeken
job alert

4 vacatures gevonden

Montage Medewerker Evenementen

Heb je nog geen ervaring? - Geen probleem! Het leven is een feestje, net als werken als Montage Medewerker Evenementen in Kessel. Samen met je collega's reis je Europa door om mee te bouwen aan te gekke evenementen! Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden, heeft deze kans zo veel meer te bieden: benieuwd…

Kessel Kessel
20,00 € 15,00 - € 20,00 per uur
MBO 2 MBO 2
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Productiemedewerker Onderhoud

Het leven is een feestje, net als werken als Productiemedewerker Onderhoud in Kessel! Kom werken bij een organisatie die bijdraagt in de evenementen, defensie, retail en vele andere branches. Uiteraard geniet jij samen met je collega's regelmatig van een goed feestje of uitstapje! Wil jij een Happy.Work.Life ervaren? Bekijk hier de…

Kessel Kessel
17,83 € 14,57 - € 17,83 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

(Leerling) Glaszetter

Ben je op zoek naar een baan die je on-the-job kunt leren? Wij hebben een vacature waarbij je met je eigen handen kunt werken en een kostbaar stukje kennis geleerd krijgt! Zoek niet verder! Lees snel onderstaand aanbod.

Maastricht Maastricht
€ 12,44 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Timmerlied

Heb jij ervaring als timmerlied en durf jij een baan met verantwoordelijkheid aan? Je komt te werken als timmerlied bij een gerenommeerd familiebedrijf in Maastricht. Lees snel verder!

Maastricht Maastricht
18,01 € 15,84 - € 18,01 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in de bouw niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Deze jonge man heeft zijn handen achter zijn hoofd.
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
happy to work with alert

They are the best, I'm so happy to work with them, they helped me, and reach my goal and achieve my dream.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag aan je droombaan! Kom bij een van onze locaties langs. Bij Alert werken wij vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. Dit doen wij door goed naar jou wensen te luisteren om vervolgens jou te koppelen aan de juiste baan. Dus ben jij klaar er klaar voor, om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk? 

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""