aan de slag in de horeca

Wil je graag werken in de bruisende horecasector en een baan vinden die bij je past? Dan ben je hier aan het juiste adres! De horeca is een dynamische en gastvrije industrie waar geen enkele dag hetzelfde is, en daarom helpen we je graag bij het vinden van een passende baan in de horeca. Wij hebben op dit moment 1 vacatures beschikbaar.

Of je nu een ervaren horeca professional bent of net aan je eerste bijbaan wilt starten, wij hebben verschillende vacatures in de horeca beschikbaar. Van bedieningsmedewerker tot zelfstandig werkende kok, van barista tot managementposities, we hebben mogelijkheden voor verschillende functies en ervaringsniveaus. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag aan de slag wil in de horecasector, bekijk dan onze vacatures in de horeca en ontdek Happy.Work.Life met Alert!

uitgebreid zoeken
job alert

1 vacature gevonden

Clubhost

Als clubhost in Kerkrade vervul jij de rol van gastvrouw of gastheer en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze enthousiaste sportieve bezoekers. Jij bent het stralende gezicht dat zorgt voor een warm en professioneel welkom. Je werkt nauw samen met de floormanager en bent verantwoordelijk voor diverse taken die…

Kerkrade Kerkrade
€ 13,27 per uur
MBO 3 MBO 3
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Jouw vacature in de horeca niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
happy to work with alert

They are the best, I'm so happy to work with them, they helped me, and reach my goal and achieve my dream.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht

vraag en antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk?

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""