een baan in de klantenservice

Wil je graag werken in de klantenservice en een baan vinden waarin je service verleent? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij helpen jou graag aan een passende baan. Of je nu een ervaren klantenservicemedewerker bent of net je loopbaan wilt starten, wij hebben een breed scala aan vacatures in de klantenservice beschikbaar. Van telefonische klantenservice tot online klantondersteuning, van helpdeskmedewerker tot klachten afhandelaar, we hebben mogelijkheden voor verschillende functies en ervaringsniveaus.

Tijdens jouw werk in de klantenservice zet je jouw communicatievaardigheden, empathie en probleemoplossend vermogen in. Je beantwoordt vragen en biedt ondersteuning aan klanten. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag wilt werken in de klantenservice, bekijk dan onze 5 klantenservice vacatures en vind de baan die jouw carrière naar het volgende niveau tilt. Ben jij er klaar voor om Happy.Work.Life bij Alert te ontdekken?

uitgebreid zoeken
job alert

5 vacatures gevonden

Klantenservice medewerker in Bleiswijk (Franstalig)

Bonjour, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan als klantenservice medewerker en dompel jezelf onder in een dynamische omgeving. Benieuwd naar de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden? Bekijk hier de vacature!

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,82 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Customer Service en Supply Planning

Een uitdagende parttime baan met flexibele werktijden in Maastricht? Die hebben wij voor jou in de rol van Customer Service en Supply Planning! Ben jij iemand die in zijn carrière niet stil wil blijven staan? Dan ben je een match met deze werkgever! Meer weten? Bekijk hier de vacature.

Maastricht Maastricht
€ 23,53 per uur
MBO 4 MBO 4
24-32 uur per week 24-32 uur per week

Klantenservice medewerker (Hybride)

Kan je goed luisteren en weet jij van elke klant een fan te maken? Wordt dan klantenservice medewerker in Bleiswijk! In deze functie mag je deels thuiswerken en krijg je een uitstekend inwerktraject. Wil je weten wat je precies gaat doen als klantenservice medewerker? Bekijk hier de vacature!

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,37 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Klanttevredenheidsonderzoek in Bleiswijk (hybride)

Fulltime of parttime aan de slag als Klantenservice medewerker (Bleiswijk)? In deze functie bel je alle klanten op voor een tevredenheidsonderzoek. Wil je meer weten over je werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan hier de vacature. 

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,82 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Customer Service Agent (alle talen i.c.m. Engels)

Werken in een organisatie waarvan de werknemers zeggen dat ze het leuker vinden daar te zijn dan thuis? Goed nieuws! Onze opdrachtgever is een grote naam in de fashion industrie en heeft een aantal plekken open voor klantenservice medewerkers in Maastricht! Bekijk hier de vacature.

Maastricht Maastricht
€ 2.029,73 per maand
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw klantenservice vacature niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
professionele en persoonlijke begeleiding bij alert maastricht

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Lara heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert Maastricht en Lara.

Google review - 4 sterren, Alert Maastricht

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Geen zorgen, daar hebben wij wat op bedacht! Met een job alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen. Het instellen van een job alert is eenvoudig. Klik op het belletje van ‘job alert’ en stel vervolgens al je wensen in via de ‘uitgebreid zoeken’ filter. Zodra alles is ingesteld naar jouw belangrijkste criteria, vul je je e-mailadres in onderin het scherm. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die binnen jouw wensenpakket passen. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""