een baan als kwaliteitscontroleur

Wil je graag werken in het veld van kwaliteitscontrole en een baan vinden waarin je bijdraagt aan het waarborgen van de product- en dienstkwaliteit? Bij Alert helpen wij je graag bij het vinden van een passende baan in kwaliteitscontrole. Of je nu een ervaren kwaliteitscontrolemedewerker bent of net je carrière wilt beginnen, wij hebben 3 vacatures in kwaliteitscontrole beschikbaar. Van kwaliteitscontroleur tot kwaliteitsmanager, van procesverbeteringsspecialist tot auditor, we hebben mogelijkheden voor verschillende specialisaties en ervaringsniveaus.

Met een loopbaan in kwaliteitscontrole kun jij jouw analytische vaardigheden, nauwkeurigheid en probleemoplossend vermogen inzetten. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag wilt werken in kwaliteitscontrole, bekijk dan onze vacatures en vind de baan die bij jou past. Klaar voor een Happy.Work.Life met Alert?

uitgebreid zoeken
job alert

3 vacatures gevonden

Kwaliteitsmedewerker

klaar voor een cariere in de technische branche? Of je nu al een aantal jaar ervaring hebt of net afgestudeerd bent, wij hebben een interessante vacature voor jou! Als Kwaliteitsmedewerker in Echt ben je in de basis verantwoordelijk voor het visueel inspecteren van producten en binnengekomen materialen. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk…

Echt Echt
€ 14,19 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Productiemedewerker

Vind jij de kwaliteit van je eten ontzettend belangrijk? Onze opdrachtgever in ieder geval wel. Deze organisatie staat bekend om specifieke oplossingen voor de voedselverwerkende industrie. Onze opdrachtgever heeft wegens uitbreidingen in de organisatie een vacature open voor Productiemedewerker in Maastricht. Benieuwd naar de werkzaamheden: bekijk hier de vacature.

Maastricht Maastricht
16,24 € 13,27 - € 16,24 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Quality Control Medewerker

Een baan met sociaal-maatschappelijke waarden? Die heb je bij Alert in de rol van Quality Control Medewerker. Onze relatie biedt innovatieve oplossingen aan mensen in de gezondheidszorg. Benieuwd naar de werkzaamheden voor deze job in Heerlen: bekijk hier de vacature!

Heerlen Heerlen
3.939,00 € 2.798,00 - € 3.939,00 per maand
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in kwaliteitscontrole niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
aways there to help you if needed.

Very nice hiring office. If your are looking for a job you’re at the good place.There are all nice people, especially Kelly the best!! ? Always there to help you if needed.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk?

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""