een baan in de marketing

Wil je graag werken in de boeiende en creatieve wereld van marketing en een baan vinden waarin je jouw creativiteit en strategische vaardigheden kunt benutten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Marketing speelt een belangrijke rol in het promoten van de naamsbekendheid, producten, diensten en merken, daarom helpen we je graag bij het vinden van een passende marketingbaan die aansluit bij jouw expertises.

Of je nu een senior marketeer bent of net afgestudeerd bent en een carrière wilt starten in marketing, bij Alert hebben we 1 vacatures in marketing beschikbaar. Van marketingmedewerker tot marketingcoördinator, van online marketeer tot contentstrateeg, we hebben mogelijkheden voor verschillende specialisaties en ervaringsniveaus.

Werken in marketing betekend werken in een innovatieve en creatieve werkomgeving waarin je jouw strategische denkwijze, analytische- en communicatieve vaardigheden kunt benutten. Ben jij er klaar voor om toffe marketingcampagnes op te zetten, het analyseren van markttrends en het vergroten van de naamsbekendheid van een organisatie? Bekijk dan onze vacatures in marketing.

uitgebreid zoeken
job alert

1 vacature gevonden

Telemarketeer (Partime)

Hallo Partime Marketeer medewerker! Wij hebben een uiterst interessante positie voor Telemarketeer in Nuth. Werk jij doelgericht en is jouw slogan 'Mij wel bellen!' Bekijk dan deze vacature!

Nuth Nuth
14,50 € 13,50 - € 14,50 per uur
VMBO VMBO
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Jouw vacature in marketing niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
professionele en persoonlijke begeleiding bij alert maastricht

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Lara heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert Maastricht en Lara.

Google review - 4 sterren, Alert Maastricht

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk?

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

 

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""