een baan in de schoonmaak

Wil je graag werken in een sector waarin je bijdraagt aan een schone en hygiënische omgeving? Schoonmaak speelt een belangrijke rol in het onderhouden van een gezonde en prettige werk- en leefomgeving, en daarom helpen we je graag bij het vinden van de perfecte schoonmaakbaan. Of je nu een ervaren schoonmaker bent of net je carrière wilt starten in de schoonmaaksector, wij hebben 6 vacatures in de schoonmaak beschikbaar. Van schoonmaakmedewerker tot houskeeping, van specialistische reiniging tot supervisor, we hebben mogelijkheden voor verschillende functies en ervaringsniveaus. Werken in de schoonmaak biedt een actieve en verantwoordelijke werkomgeving waarin je jouw nauwkeurigheid, oog voor detail en teamwork kunt benutten. Met een baan in de schoonmaak speel je een belangrijke rol bij het reinigen en onderhouden van diverse ruimtes, zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen en openbare gebouwen.

Dus, als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en graag wilt werken in de schoonmaak, bekijk dan onze vacatures in de schoonmaak en ontdek Happy.Work.Life met Alert!

uitgebreid zoeken
job alert

6 vacatures gevonden

Interieurverzorger

Flexibele werkuren, geen ervaring vereist en werken in de leukste stad van Brabant: Dan hebben we het natuurlijk over werken in Eindhoven als Interieurverzorger! Ben je maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren beschikbaar en wil je de rest van de dag vrij hebben zodat je kunt genieten van het…

Eindhoven Eindhoven
€ 14,53 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Medewerker schoonmaak

Ben je op zoek naar een leuke baan waar je ook onder de mensen komt? Vind je het daarnaast geen probleem om fysiek bezig te zijn? Dan zoeken wij jou! Voor onze relatie in Maastricht zijn wij per direct op zoek naar allround schoonmakers.

Maastricht Maastricht
€ 14,15 per uur
VMBO VMBO
Flexible/ On Call uur per week Flexible/ On Call uur per week

Medewerker schoonmaak

Wij hebben een toffe vacature voor je waar geen werkervaring voor gevraagd wordt. Waarbij je ook nog je eigen uren mag indelen. Ben je graag fysiek bezig en wil jij partime aan de slag in de schoonmaakbranche? Dan heeft onze relatie in Maastricht een frisse vacature voor je! Onze relatie…

Maastricht Maastricht
€ 13,42 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Vakantiekracht/zaterdagwerk werkplaats

Deze zomer samen met je beste vriend of vriendin werken? Dat kan als vakantiekracht in de werkplaats! Je helpt mee door machines en vrachtwagens schoon te spuiten en de monteurs te ondersteunen bij reparaties. Wil je meer weten over deze vakantiebaan? Bekijk hier de vacature! 

Maastricht Maastricht
17,97 € 9,24 - € 17,97 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
Flexible/ On Call uur per week Flexible/ On Call uur per week

Housekeeping employee (hotel)

Do you live in the area of Maastricht and do you want to work flexible hours - between 15 to 20 hours per week? Then we have the perfect vacancy for you! We are looking for enthusiastic housekeepers to make our hotel rooms sparkle like never before. Experience is not…

Maastricht Maastricht
€ 14,37 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
16-24 uur per week 16-24 uur per week

Housekeeping medewerker (hotel)

Woon jij in de omgeving van Maastricht en werk jij het liefst tussen de 15 tot 20 uur per week? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! We zijn op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers om onze hotelkamers te laten schitteren als nooit tevoren. Ervaring is niet nodig! Bekijk hier…

Maastricht Maastricht
€ 14,37 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
16-24 uur per week 16-24 uur per week

Jouw vacature in de schoonmaakbranche niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
professionele en persoonlijke begeleiding bij alert maastricht

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. Lara heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert Maastricht en Lara.

Google review - 4 sterren, Alert Maastricht
snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
uitstekende communicatie en klantgerichtheid

Bij vragen omtrent je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. Communicatie verloopt soepel, flexibel en passen zich aan op jou agenda!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Geen zorgen, daar hebben wij wat op bedacht! Met een job alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen. Het instellen van een job alert is eenvoudig. Klik op het belletje van ‘job alert’ en stel vervolgens al je wensen in via de ‘uitgebreid zoeken’ filter. Zodra alles is ingesteld naar jouw belangrijkste criteria, vul je je e-mailadres in onderin het scherm. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die binnen jouw wensenpakket passen. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk?

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""