Snel aan de slag? Vul het formulier in!

ontdek callcenter vacatures bij alert

Zou je graag op de klantenservice willen werken bij een leuk bedrijf? Dan kun je een belangrijke rol gaan spelen in het creëren van uitstekende klantervaringen? Tijdens jouw werk in de klantenservice zet je jouw communicatievaardigheden, empathie en probleemoplossend vermogen in. Je beantwoordt vragen en biedt ondersteuning aan klanten. Alert helpt je bij het vinden van een nieuwe uitdaging op een plek waar je je thuis voelt en waar je kunt doorgroeien. We hebben vacatures voor iedereen, of je nu net begint in de callcenterbranche of een ervaren leidinggevende bent.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op deze functie
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

Diana Waltmans Wijnen

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

(afbeelding ter illustratie)
Veerle Woude

In een hele korte tijd heeft Alert voor mij een job gevonden wat goed bij me past, waardoor ik graag naar mijn werk ga. Alles verloopt soepel, op elk moment kan je terecht met vragen. Alert is mijn eerste ervaring met een uitzendbureau.

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jordy de Cock

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

(afbeelding ter illustratie)

maak jij het verschil in het callcenter

Of je het nou callcenter of contactcenter noemt; jij hebt de kans om echt het verschil te maken in het serviceniveau voor klanten. Of je nu vragen beantwoordt, problemen oplost of waardevolle producten en diensten promoot; je speelt een belangrijke rol in de communicatie tussen bedrijf en klant. Deze rol biedt de kans om zowel je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen, als je vermogen om snel te schakelen bij het oplossen van problemen.

onze vacatures

Customer service Representative

Are you excellent at understanding customer satisfaction? Do you have excellent knowledge of German, both written and spoken? Then we are looking for you! For our client, a well-recognized leader in the automotive industry, we are looking for a customer service representative for the German market.

Maastricht Maastricht
€ 2.293,00 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en speel je een belangrijke rol in het opbouwen van positieve relaties tussen ons bedrijf en onze klanten. Als klantenservice medewerker is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en empathisch bent. Je moet in staat zijn om snel te schakelen…

Bleiswijk Bleiswijk
€ 12,35 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Klantenservice Medewerker

Ken jij de definitie van klantvriendelijkheid en heb je een goed empatisch vermogen? Beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als schrift? Kijk niet verder! We zijn op zoek naar een klantenservice medewerker voor een van de grootste mode retailers van Maastricht.

Maastricht Maastricht
€ 2.029,73 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Customer Service Medewerker

Ben jij servicegericht en krijg je goede zin van tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in Kerkrade zijn wij op zoek naar een parttime customer service medewerker. In deze functie werk je voor de Duitse markt en spreek je de hele dag Duits.

Kerkrade Kerkrade
€ 13,25 per uur
24-32 uur per week 24-32 uur per week

our partners

callcenter medewerkers

de vaardigheden die je ontwikkelt in een callcenter

Als callcenter medewerker ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dit vereist dat je goed moet kunnen luisteren, empathie en geduld moet hebben en een oplossingsgerichte houding. Naast deze soft skills kan technische kennis van CRM-systemen en andere relevante software een pluspunt zijn.

waarom alert jouw ideale partner is in je zoektocht naar een baan in een callcenter

Alert is meer dan een uitzendbureau. We zien onszelf als loopbaancoach. Wij zijn er om je te helpen de perfecte rol te vinden, die past bij jouw unieke vaardigheden en ambities. Ons team van intercedenten heeft kennis van de contactcenter-branche en kan je goed adviseren over waar je het beste past en hoe je je loopbaandoelen kunt verwezenlijken.

hoe alert je helpt bij je sollicitatieproces van callcenter medewerker vacatures

Ons betrokken team biedt begeleiding en ondersteuning bij elke stap van je sollicitatieproces van callcenter medewerker vacatures. Dit begint met het doornemen van je CV waarbij we jouw ervaring en vaardigheden bespreken. We geven je advies over de verschillende vacatures, bereiden gesprekken met je voor en hebben toegang tot meerdere bedrijven met contactcenter vacatures, waar we je kunnen voorstellen.

plan een gesprek

neem de volgende stap in je carrière

Ben je klaar om de volgende stap in je lopobaan te zetten en een nieuwe uitdaging in een Callcenter aan te gaan? Bij Alert zijn we er om te helpen. Of je nu onze actuele callcenter medewerker vacatures wilt bekijken, je wilt aanmelden voor onze vacature-alerts, of je wilt praten met ons team voor persoonlijke begeleiding, wij zijn er om je te helpen. Solliciteer nu op een van onze callcenter vacatures en ontdek hoe Alert je kan helpen om nieuwe loopbaanmogelijkheden te ontdekken!

plan een gesprek