Snel aan de slag? Vul het formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden

we sturen je een appje of we bellen binnen één werkdag jouw aanvraag te bespreken. zodoende kan je snel aan de slag.

ons aanbod op de site is mogelijk niet up-to-date. vul toch jouw gegevens in, want vaak hebben we vacatures in jouw regio die nog niet op de site staan.

ontdek callcenter vacatures bij alert

Zou je graag op de klantenservice willen werken bij een leuk bedrijf? Dan kun je een belangrijke rol gaan spelen in het creëren van uitstekende klantervaringen? Tijdens jouw werk in de klantenservice zet je jouw communicatievaardigheden, empathie en probleemoplossend vermogen in. Je beantwoordt vragen en biedt ondersteuning aan klanten. Alert helpt je bij het vinden van een nieuwe uitdaging op een plek waar je je thuis voelt en waar je kunt doorgroeien. We hebben vacatures voor iedereen of je nu net begint in de callcenterbranche of een ervaren leidinggevende bent.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op deze functie
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

bekijk vacatures

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
Diana Waltmans Wijnen

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

Jordy de Cock

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Deze jonge man heeft zijn handen achter zijn hoofd.
Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

maak jij het verschil in het callcenter

Of je het nou callcenter of contactcenter noemt; jij hebt de kans om echt het verschil te maken in het serviceniveau voor klanten. Of je nu vragen beantwoordt, problemen oplost of waardevolle producten en diensten promoot; je speelt een belangrijke rol in de communicatie tussen bedrijf en klant. Deze rol biedt de kans om zowel je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen, als je vermogen om snel te schakelen bij het oplossen van problemen.

enkele callcenter vacatures

ons aanbod op de site is mogelijk niet up-to-date. Vul toch jouw gegevens in, want vaak hebben we vacatures in jouw regio die nog niet op de site staan.

Customer Service en Supply Planning

Een uitdagende parttime baan met flexibele werktijden in Maastricht? Die hebben wij voor jou in de rol van Customer Service en Supply Planning! Ben jij iemand die in zijn carrière niet stil wil blijven staan? Dan ben je een match met deze werkgever! Meer weten? Bekijk hier de vacature.

Maastricht Maastricht
€ 23,53 per uur
24-32 uur per week 24-32 uur per week

Medewerker Klanttevredenheidsonderzoek in Bleiswijk (hybride)

Fulltime of parttime aan de slag als Klantenservice medewerker (Bleiswijk)? In deze functie bel je alle klanten op voor een tevredenheidsonderzoek. Wil je meer weten over je werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan hier de vacature. 

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,82 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Klantenservice medewerker (Hybride)

Kan je goed luisteren en weet jij van elke klant een fan te maken? Wordt dan klantenservice medewerker in Bleiswijk! In deze functie mag je deels thuiswerken en krijg je een uitstekend inwerktraject. Wil je weten wat je precies gaat doen als klantenservice medewerker? Bekijk hier de vacature!

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,37 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Customer Service Agent (alle talen i.c.m. Engels)

Werken in een organisatie waarvan de werknemers zeggen dat ze het leuker vinden daar te zijn dan thuis? Goed nieuws! Onze opdrachtgever is een grote naam in de fashion industrie en heeft een aantal plekken open voor klantenservice medewerkers in Maastricht! Bekijk hier de vacature.

Maastricht Maastricht
€ 2.029,73 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

onze partners

callcenter medewerkers

de vaardigheden die je ontwikkelt in een callcenter

Als callcenter medewerker ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dit vereist dat je goed moet kunnen luisteren, empathie en geduld moet hebben en een oplossingsgerichte houding. Naast deze soft skills kan technische kennis van CRM-systemen en andere relevante software een pluspunt zijn.

waarom alert jouw ideale partner is in je zoektocht naar een baan in een callcenter

Alert is meer dan een uitzendbureau. We zien onszelf als loopbaancoach. Wij zijn er om je te helpen de perfecte rol te vinden, die past bij jouw unieke vaardigheden en ambities. Ons team van intercedenten heeft kennis van de contactcenter-branche en kan je goed adviseren over waar je het beste past en hoe je je loopbaandoelen kunt verwezenlijken.

hoe alert je helpt bij je sollicitatieproces van callcenter medewerker vacatures

Ons betrokken team biedt begeleiding en ondersteuning bij elke stap van je sollicitatieproces van callcenter medewerker vacatures. Dit begint met het doornemen van je CV waarbij we jouw ervaring en vaardigheden bespreken. We geven je advies over de verschillende vacatures, bereiden gesprekken met je voor en hebben toegang tot meerdere bedrijven met contactcenter vacatures, waar we je kunnen voorstellen.

plan een gesprek

neem de volgende stap in je carrière

Ben je klaar om de volgende stap in je lopobaan te zetten en een nieuwe uitdaging in een callcenter aan te gaan? Bij Alert zijn we er om te helpen. Of je nu onze actuele callcenter medewerker vacatures wilt bekijken, je wilt aanmelden voor onze vacature-alerts of je wilt praten met ons team voor persoonlijke begeleiding, wij zijn er om je te helpen. Solliciteer nu op een van onze callcenter vacatures en ontdek hoe Alert je kan helpen om nieuwe loopbaanmogelijkheden te ontdekken!

plan een gesprek