Jouw toekomst begint hier - Solliciteer vandaag!

de voor jou best passende logistiek vacature vind je bij alert

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en overweegt als logistiek medewerker aan de slag te gaan. Dan ben je aan het juiste adres; Alert heeft 33 logistieke vacatures en gaat graag voor jou aan de slag om de best passende vacatures te vinden. Vind jij nu een vacature die past bij je ambities maar beschik je niet over de gevraagde opleiding of certificaten? Dan kijken we samen met jou en onze business partners of er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een BBL-opleiding te volgen of om deze gevraagde certificaten te behalen.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer op deze functie
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

I.W.

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

(afbeelding ter illustratie)
Veerle Woude

In een hele korte tijd heeft alert voor mij een job gevonden wat goed bij me past, waardoor ik graag naar mijn werk ga. Alles verloopt soepel, op elk moment kan je terecht met vragen. Alert is mijn eerste ervaring met een uitzendbureau.

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jordy de Cock

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

(afbeelding ter illustratie)

de uitdagingen en beloningen van werken in de logistiek

Jij bent samen met je team verantwoordelijk dat klanten de bestelde goederen op tijd ontvangen en in de juiste hoeveelheden. Daarvoor zorg je voor beheer, de verplaatsing en opslag van goederen. Zo zorg je ervoor dat de logistieke operatie soepel en efficiënt verloopt. Wanneer jij iets ziet dat beter kan, dan bespreek je dat met je collega’s en samen zorgen jullie voor de verbeterslag. Jij houdt van een lekker werktempo en de flow die het werk met zich meebrengt. Iedere dag is de uitdaging weer net even anders dus je bent niet vies van een beetje afwisseling.

de voordelen van werken als logistiek professional

Werken in de logistiek biedt verschillende voordelen. Enerzijds kun je je werk zelfstandig uitvoeren, anderzijds heb je collega’s om je heen waarmee je af en toe een praatje kunt maken of die je kunnen helpen wanneer iets niet lukt. Wanneer je het goed doet, kun je in de logistieke sector gemakkelijk doorgroeien. Er wordt gekeken naar waar jij goed in bent en waar je ambities liggen. Zo zijn niet alleen leidinggevende rollen mogelijk, maar kun je ook richting kantoor gaan, bijvoorbeeld als logistiek planner. De logistieke sector wordt door e-commerce en globalisering steeds belangrijker, dus je bent altijd verzekerd van werk.

salarisrange voor logistiek medewerkers bij alert

Wanneer je aan het zoeken bent naar een nieuwe baan, dan speelt salaris over het algemeen een belangrijke rol. Bij Alert krijg je dezelfde arbeidsvoorwaarden als de collega’s binnen de organisatie waar jij werkzaam bent. Binnen de logistieke sector is het salaris afhankelijk van verschillende factoren. Een logistiek medewerker kan een maandelijks salaris verwachten dat varieert tussen €1.995,- en €3.500,- afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau en toeslagen. In lijn met deze benadering kun je in de logistieke sector een uurloon verdienen tussen de €12,43 en de €20,20*

*Bovengenoemd salaris is inclusief vakantiegeld en geldende toeslagen.

onze vacatures

Distributie medewerker

Ben je nauwkeurig in je werk en kan je goed samenwerken? Ben je sociaal en kan duidelijk communiceren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de distributieactiviteiten van onze relatie? Dat kan in de functie van Distributie medewerker in Breda. Geïnteresseerd? Lees dan snel…

Breda Breda
2.900,00 € 2.600,00 - € 2.900,00 per maand
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Logistiek medewerker 4-ploegen (Zwolle)

Ben jij per direct op zoek naar een baan als Logistiek medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze relatie in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken. 

Zwolle Zwolle
€ 12,23 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker goederenontvangst (Bleiswijk)

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team in het HUB center? Wij zijn op zoek naar gedreven Inkomende Goederenontvangst Medewerkers! Als jij de juiste persoon bent voor deze rol, speel je een cruciale rol in de correcte verwerking van binnenkomende goederen. Heb je een passie voor logistiek en wil…

Bleiswijk Bleiswijk
13,20 € 11,55 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Administratief medewerker

Lijkt het jou leuk om in contact te staan met Nederlandssprekende chauffeurs die op jou vertrouwen om goed aan te komen bij hun bestemming? Lijkt het je leuk om administratief bezig te zijn en routes te plannen en te controleren, waar nodig bij te sturen? Lees dan snel verder!

Bleiswijk Bleiswijk
13,34 € 12,35 - € 13,34 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Packing employee

Ready for a career as a packing employee in Bleiswijk at an innovative and dynamic company? Our client has a wide range of products and services to provide the best possible service to their customers. Curious about the activities? Then read on here.

Bleiswijk Bleiswijk
13,20 € 11,55 - € 13,20 per uur
32-40 uur per week 32-40 uur per week

our partners

waarom kiezen voor alert voor je logistiek vacature?

Bij Alert begrijpen we dat het vinden van de juiste baan meer is dan alleen het doorspitten van vacatures. We nemen de tijd om jou te leren kennen – jouw ervaring, ambities en persoonlijkheid – zodat we je kunnen helpen bij het vinden van vacatures die echt bij je passen. Alert heeft een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers waardoor we vacatures voor je hebben die passen bij jouw vaardigheden en loopbaandoelen.

plan een gesprek

hoe alert je helpt bij het vinden van je logistiek vacature

Een van de belangrijkste voordelen van werken met Alert is onze uitgebreide kennis van de logistieke sector. Ons team van ervaren intercedenten gebruikt deze expertise om je te begeleiden tijdens het sollicitatieproces, van het optimaliseren van je CV en assessment tot sollicitatietraining, interview voorbereiding en contractonderhandelingen. Dankzij onze uitstekende reputatie hebben we toegang tot een grote variatie aan logistieke vacatures. Of je nu op zoek bent naar een fulltime, parttime of bijbaan, wij kunnen je helpen de perfecte positie te vinden die aansluit bij jouw leven en loopbaandoelen.

solliciteer vandaag nog op een interessante logistiek vacature

Ben je klaar om je loopbaan in de logistiek een boost te geven? Neem dan vandaag nog contact op met Alert. Bekijk onze actuele vacatures, meld je aan voor onze vacature alerts of neem direct contact op met ons team voor persoonlijke ondersteuning. Met Alert aan je zijde, ga je een leuke job in de logistiek vinden!

solliciteer nu en begin je carrière in de logistiek met alert!