wat kunnen wij voor jou betekenen?

Re-integratie begint altijd met het verkennen van iemands mogelijkheden, persoonlijke kwaliteiten en wensen. Want na een periode van langdurige ziekte, lijkt de stap naar ‘werken’ moeilijk en erg ver weg. Soms past je huidige werkomgeving niet meer bij jou als persoon, of is re-integratie in de huidige functie niet meer mogelijk. Laat Alert je adviseren en ondersteunen! Wij vinden het belangrijk om, naast persoonlijke aandacht, ook in te zetten op interactiviteit tijdens het gehele re-integratietraject. Deze realiseren wij door o.a. frequente basistrainingen te organiseren, waarbij onderwerpen als personal branding en omgaan met verandering centraal staan. In onze werkwijze zorgen we ervoor dat er met positiviteit naar de toekomst en de (nieuwe) mogelijkheden op de arbeidsmarkt gekeken kan worden.

Alert HR Reviews

wat onze cliënten zeggen

“Ik ben heel blij dat ik bij Alert Re-integratie terecht ben gekomen, ze hebben me heel goed geholpen en nog steeds, als er vragen zijn kan ik altijd bellen. Als er mensen zijn die op zoek zijn naar een andere uitdaging of zoals ikzelf noodgedwongen een andere baan moeten zoeken, raad ik echt aan om Alert in te schakelen, zij helpen je met iedere stap die je moet maken. Ik wil zeker Roland Hintzen, Martine Vlendré en de rest van Alert super bedanken wat ze allemaal al voor me betekent hebben en nog steeds."

Denise, cliënt Alert Re-integratie

"Alert heeft veel tijd en moeite in mijn re-integratieproces gestoken en een luisterend oor aangeboden. De tips en opdrachten die ik heb gekregen waaronder een loopbaanscan zullen me zeker helpen in de toekomst”

Andy, cliënt Alert Re-integratie

neem voor meer informatie contact met ons op

Hidden
Hidden
aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Wij nemen binnen 1 tot 3 werkdagen contact met je op om je contactverzoek door te spreken.