Jouw toekomst begint hier. Solliciteer vandaag!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden

begin het volgende hoofdstuk in je loopbaan als planner

Bij Alert geloven we dat plezier in werk leidt tot betere prestaties. Daarom zijn we er om je te helpen wanneer je een leuke baan zoekt als planner. Of je nu een starter bent op het gebied van planning of een ervaren professional op zoek naar een nieuwe uitdaging, we staan klaar om je te ondersteunen. Met meerdere planner vacatures bij verschillende logistieke bedrijven, hebben we ook de vacature die perfect past bij jouw vaardigheden, ervaring en carrière doelen. Ontdek hieronder onze vacatures voor planner.

Samen met ons gaan voor werkgeluk?

1. Solliciteer als planner
2. Maak kennis met Alert
3. Happy.Work.Life

I.W.

Na jaren thuis voor mijn kinderen te hebben gezorgd, ben ik via Alert terug aan het werk gegaan. Heel prettig team, ze denken echt met je mee, wat past goed bij jou. Aanrader als je op zoek bent naar een fijne baan.

(afbeelding ter illustratie)
Veerle Woude

In een hele korte tijd heeft alert voor mij een job gevonden wat goed bij me past, waardoor ik graag naar mijn werk ga. Alles verloopt soepel, op elk moment kan je terecht met vragen. Alert is mijn eerste ervaring met een uitzendbureau.

(afbeelding ter illustratie)
Gerard Hennemann

Bij Alert gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Alert!

(afbeelding ter illustratie)
Jordy de Cock

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

orderpicker bij Action
Damian Holten

Voordat ik bij Alert naar binnen liep was ik best zenuwachtig, Maar dit veranderden erg snel ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk aan woord. Met het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, Waardoor ze wel konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het wat is voor jou ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

(afbeelding ter illustratie)

de veelzijdige rol van een planner

Werken als planner betekent dat je middenin de logistiek staat. Jij hebt een coördinerende rol tussen de klant en je uitvoerende collega’s. Je taken kunnen variëren van het opzetten van roosters op basis van voorraden, routes en de beschikbare collega’s. Zoals altijd komen er continu uitdagingen op je pad, die je on-the-go moet oplossen.

de voordelen van werken als planner

Bij het werken als planner zal je enerzijds tijd op kantoor doorbrengen en anderzijds op de vloer rondlopen. Wat vaststaat is dat je een centrale rol in de logistieke operatie hebt. Gedurende de werkdag heb je veel contact met collega’s en is het aan jou om verbanden te leggen en mogelijkheden te zien bij de dagelijkse uitdagingen die een planning biedt. Door je centrale rol, weet je wat er binnen de organisatie speelt en dat stelt je in staat in een vroeg stadium verbeterpunten te ontdekken en aan te pakken.

salarisrange voor planners bij alert

Een van de factoren waar je op let bij het kiezen van een nieuwe baan is natuurlijk het salaris. Via Alert mag je genieten van dezelfde arbeidsvoorwaarden als je collega’s binnen de organisatie waar jij werkzaam bent. De hoogte van het loon wordt beïnvloed door verschillende criteria zoals werktijden, eventuele toeslagen, het bezit van geldige certificeringen, de aard van de verantwoordelijkheden en de mate van werkervaring. Op basis van een fulltime dienstverband kan het maandsalaris* voor onze planners variëren van €2.300,- tot € 4.000,-.

*Bovengenoemd salaris is inclusief vakantiegeld en geldende toeslagen.

solliciteer vandaag

enkele planner vacatures

neem contact op voor jouw regio!

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.

our partners

de voordelen van het vinden van je planner vacature bij alert

Kiezen voor Alert om je te helpen bij je zoektocht naar de mooiste planner vacature biedt voordelen. We hebben toegang tot een grote verscheidenheid vacatures en dankzij ons inzicht in de logistieke sector kunnen we je koppelen aan functies die perfect aansluiten bij jouw loopbaandoelen of behoefte in werk. Bij Alert staat jouw welzijn centraal en bemiddelen we je naar een baan waarin jij kan uitblinken en gelukkig bent. Dit doen we door echt te luisteren naar jouw wensen, ambities en toekomstbeeld. Het zelfde gesprek voeren wij met onze partners. Zo kunnen wij jou matchen aan een rol en organisatie die echt bij jou past.

callcenter medewerkers

waarom alert jouw ideale partner is voor je loopbaan als planner

Bij Alert streven we ernaar om meer te doen dan zomaar een baan voor je te vinden. We willen je helpen een baan te vinden die past bij jouw vaardigheden, passies en levensstijl. Ons ervaren team van intercedenten begrijpt de complexiteiten van het werk als planner en kent daarnaast de bedrijfscultuur van al onze opdrachtgevers. Dit stelt ons instaat de beste match te maken.

hoe alert je helpt bij je zoektocht naar de perfecte planner vacature

Bij Alert werken gespecialiseerde intercedenten die het werk van een planner goed begrijpen. Zij bieden begeleiding bij elke stap van het sollicitatieproces; ze stellen je voor, coachen je voor het sollicitatiegesprek en bieden advies.

neem de volgende stap in je loopbaan met alert

Ben je klaar om de volgende stap in je loopbaan te zetten en te beginnen met werken als planner? Alert heeft meerdere vacatures en kijkt samen met jou welke het beste bij jouw vaardigheden en ambities past. Of je nu onze actuele vacatures wilt bekijken, je wilt aanmelden voor onze vacature-alerts of direct contact wilt opnemen met ons team voor persoonlijke begeleiding, wij zijn er om je te helpen. Solliciteer nu op een van onze planner vacatures en ontdek een wereld vol nieuwe loopbaanmogelijkheden met Alert!

Solliciteer nu en begin je loopbaan als planner met Alert!