Hoe ervaarde Zoï haar stage bij Alert?

Graag stellen wij je voor aan Zoï Bruijnen. Zoï heeft haar eerste stage ervaren en wilt hier graag iets over vertellen. Wij werken al langer samen met recruitment stagiaires, maar de stage van Zoï was de eerste die zij vanuit haar studie heeft gedaan. Om jullie te vertellen hoe dat is verlopen, schreef ze deze blog!

De eerste keer gaan werken bij een bedrijf na alleen nog maar in de schoolbanken te hebben gezeten is een uitdaging. Tijdens stages worden de eerste professionele eigenschappen van mensen ontwikkeld. Hierdoor is de eerste stage die men loopt van belang voor de professionele ontwikkeling. Een stage bij Alert legt een stabiele basis voor deze verdere ontwikkeling.

Een stage bij Alert

Wat maakt stagelopen bij dit bedrijf anders dan bij andere bedrijven? Alert besteed aandacht aan zowel kandidaten, als klanten, maar zeer zeker ook aan collega’s. Er is goede begeleiding aanwezig zodat studenten zich tot op hun best kunnen ontwikkelen. Er heerst een open werkcultuur, waarbij successen en mindere momenten samen gedeeld worden. Dit bevordert een gemotiveerde sfeer, waarbij elk individu van belang is en zijn of haar steentje kan bijdragen.

Uiteraard kan elk bedrijf dit over zijn stages schrijven, maar ik heb dit aan den lijve ondervonden bij Alert. In het begin was ik verlegen en wist ik niet goed wat ik moest verwachten van een stage. Door de begeleiding van alle gezellige en leuke collega’s om me heen heb ik me verder kunnen ontwikkelen. Hierbij gaat het met vallen en opstaan, maar er is altijd een collega die naast je staat en je weer omhoog helpt. Positieve stimulansen zijn de draag- en veerkracht achter het hele bedrijf en ook als stagiaire ervaarde ik dat. Bij Alert is de stagiaire echt deel van een hecht team. Dit team heeft ervoor gezorgd dat ik progressie kon maken en een super tijd heb gehad!

Hiernaast is er ook een gezamenlijk belang bij het werk dat gedaan wordt bij Alert. Alert helpt mensen aan werk, waarbij de belangen van zowel kandidaten als klanten in acht genomen worden. Dit resulteert in een persoonlijke aanpak, die het bedrijf onderscheidt van andere bedrijven in dit vakgebied. Deze aanpak, gecombineerd met het helpen van mensen in de maatschappij geeft een ongelooflijke kick!

“Ik zou deze stage altijd aanraden en ik ben blij dat ik deel heb mogen uitmaken van dit mooie en leuke bedrijf!” – Zoï Bruijnen

 

Wil jij ook net zo doorgroeien als young professional als dat ik dat heb gedaan bij Alert? Neem dan gerust een kijkje bij hun stage vacatures.