vacatures in bleiswijk

Op zoek naar vacatures in Bleiswijk? Ontdek diverse mogelijkheden in deze groene stad in Zuid-Holland. Met een gunstige ligging nabij grote steden en een bloeiende economie biedt Bleiswijk kansen in verschillende sectoren zoals logistiek, tuinbouw en techniek. Geniet van de landelijke omgeving en recreatiemogelijkheden. Met goede bereikbaarheid en een prettige werkomgeving is Bleiswijk een aantrekkelijke plek om te werken. Ontdek de beschikbare vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging. Goed nieuws, wij hebben voor jou 7 vacatures klaarstaan!

uitgebreid zoeken
job alert

7 vacatures gevonden

Klantenservice medewerker in Bleiswijk (Franstalig)

Bonjour, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan als klantenservice medewerker en dompel jezelf onder in een dynamische omgeving. Benieuwd naar de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden? Bekijk hier de vacature!

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,82 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Assistent Coördinator Logistiek (Bleiswijk)

Als Assistent Coördinator (5-ploegen) in Bleiswijk kun je veel balletjes tegelijkertijd in de lucht te houden, met als hoogtepunt de sortering. Ben jij gedisciplineerd, heb je een winnaarsmentaliteit en heb jij geen moeite met regels en procedures? Dan is de rol van Assistent Coördinator Logistiek voor jou geschreven! Meer weten over…

Bleiswijk Bleiswijk
€ 18,32 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Inpakmedewerker (Bleiswijk)

Werken in de logistiek? Dat kan als inpakmedewerker in Bleiswijk. Of je nu liever door de weeks werkt, of alleen in het weekend. Deze baan is net zo flexibel als jouw beschikbaarheid! Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk dan hier de vacature!

Bleiswijk Bleiswijk
16,94 € 16,00 - € 16,94 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Klantenservice medewerker (Hybride)

Kan je goed luisteren en weet jij van elke klant een fan te maken? Wordt dan klantenservice medewerker in Bleiswijk! In deze functie mag je deels thuiswerken en krijg je een uitstekend inwerktraject. Wil je weten wat je precies gaat doen als klantenservice medewerker? Bekijk hier de vacature!

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,37 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Logistiek medewerker (5 ploegen)

Ben jij een echte aanpakker, hou jij niet van stilzitten en presteer jij goed onder druk? Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een proactieve en serieuze, hardwerkenede collega.

Bleiswijk Bleiswijk
€ 15,92 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Chauffeur Support (Logistiek)

Aan de slag binnen een organisatie die nooit stil staat? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! Als Medewerker Chauffeur Support in Bleiswijk verveel je je nooit, want geen enkele dag is hetzelfde. Een leuke bijkomstigheid bij deze job is naast de verschillende doorgroeimogelijkheden: de zondag toeslag, benieuwd…

Bleiswijk Bleiswijk
€ 15,95 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Medewerker Klanttevredenheidsonderzoek in Bleiswijk (hybride)

Fulltime of parttime aan de slag als Klantenservice medewerker (Bleiswijk)? In deze functie bel je alle klanten op voor een tevredenheidsonderzoek. Wil je meer weten over je werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan hier de vacature. 

Bleiswijk Bleiswijk
€ 14,82 per uur
MBO 1 MBO 1
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature in Bleiswijk niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
je bent geen nummer

Alert als uitstekend uitzendbureau leren kennen. Reeds op diverse plaatsen gewerkt; informatieverstrekking, begeleiding en administratieve afhandeling telkens helemaal in orde. Alert is proactief en weet wie je bent. Je bent geen nummer.

Google review - 4 sterren, Alert Heerlen
Een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze draagt een bril en zwart pak.
kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Deze jonge man heeft zijn handen achter zijn hoofd.
soepele communicatie en flexibel

Bij vragen over je werkplek en randzaken geven ze je het gevoel dat je gehoord wordt. De communicatie verloopt soepel, flexibel en Alert past zich aan jouw agenda aan!

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Geen zorgen, daar hebben wij wat op bedacht! Met een job alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen. Het instellen van een job alert is eenvoudig. Klik op het belletje van ‘job alert’ en stel vervolgens al je wensen in via de ‘uitgebreid zoeken’ filter. Zodra alles is ingesteld naar jouw belangrijkste criteria, vul je je e-mailadres in onderin het scherm. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die binnen jouw wensenpakket passen. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

Ik wil ander werk, maar ik weet niet wat voor werk bij me past

Je kunt bij Alert een afspraak maken voor een open sollicitatie. In dit gesprek kijken we samen of er functies zijn die bij jou passen of gaan we op zoek naar een passende vacature. In verband met de privacywet moeten al onze ingeschrevenen een bemiddelingsovereenkomst tekenen waarin staat dat ze ermee akkoord gaan dat wij bepaalde gegevens van ze bewaren.

Wanneer wij een vacature hebben waarvan we denken dat die geschikt is voor jou en je er zelf ook enthousiast over bent, stellen we je voor bij het betreffende bedrijf. Voorafgaand hieraan zullen wij een referentie inwinnen bij een van jouw vorige werkgevers. Het is helemaal aan jou om te bepalen bij wie wij onze referentie mogen inwinnen.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""