Het bedrijf Dynagroup

Binnen Dynagroup zijn er vijf verschillende business units met ieder een eigen specialisme. Op de afdeling Dynafix worden smartphones, laptops, tablets etcetera gerepareerd. De afdeling Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door (kostbare) producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Dynasure is dé specialist op het gebied van duurzame, veilige en betrouwbare dienstverlening voor overheden, banken en verzekeraars. Tot slot is DynaLinc de IT-afdeling die alle business units ondersteunt en Dynafresh de specialist voor gekoelde en bevroren levensmiddelen.

Binnen Dyna geldt het motto ‘We are Dyna’, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dyna hecht veel belang aan haar medewerkers, aangezien zonder de medewerkers geen dienstverlening bestaat. Medewerkers zijn de sleutel tot ultieme klantbeleving. We are Dyna staat daarnaast ook voor teamwork.

De samenwerking tussen Alert en Dynagroup

“Alert is voor ons een echte sparringpartner. We ervaren onze samenwerking als zeer prettig, worden altijd vriendelijk te woord gestaan en kunnen met al onze vragen terecht. Ze leveren ons niet alleen geschikte kandidaten, maar denken steeds mee over de beste oplossing in ingewikkelde cases. Alert zet net dat stapje extra, waar wij als organisatie behoefte aan hebben.”

Alert HR Reviews

wat zeggen onze kandidaten

Ik heb het super erg naar mijn zin op mijn werk, in het begin was alles nieuw en vond ik het spannend. Maar ik kan eigenlijk zeggen dat ik alles wel heel snel onder die knie heb gekregen. Ik vind het nog altijd super leuk!

Paulina, werkend bij Dyna