#linkinbio

Gezien op TikTok

Bekijk hier het verhaal van Jordy

Bij Alert stopt het contact niet nadat jij je droombaan gevonden hebt. Zelfs wanneer jij al een half jaar lekker aan het werk bent, houden wij contact om te kijken hoe het met je gaat. Deze maand vroegen wij aan Jordy: Hoe hij Happy.Work.Life ervaart bij het distributiecentrum Action in Echt?

Intercendent worden bij Alert: vind hier jouw droombaan

Volg Alert op

Wat andere over ons zeggen

snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op bijna 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragenIedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding. De re-integratie consulent heeft veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van mijn persoonlijkheid en wensen. Aanbeveling voor Alert!

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht (re-integratie)
gesprek was aangenaam, duidelijk en vlot

Solliciteren bij alert was een fijne ervaring. Er werd meteen met mij uitgezocht welk werk bij mij past, en het salaris was goed. Het gesprek was aangenaam, duidelijk en vlot, en ik kon de volgende al aan de slag! Zeker een aanrader.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt

Ik heb nog nooit zo een goed uitzendbureau meegemaakt. Je kunt over alles met ze overleggen en meestal kom je er samen echt wel uit. Ze doen veel voor je. Ze hebben op 3 jaar geen enkele betaling gemist en moet je eens een keer een voorschot hebben dan kun je dat gerust vragen. Iedereen die er werkt is super aardig van begin tot einde. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je er zelf instaat. Als je de mensen niet goed behandelt krijg je dezelfde behandeling terug.

Google review - 5 sterren, Alert Heerlen
hulp werd meer dan voldoende geboden

Bij Alert-HR gekomen via mijn oude werkgever. Er werd op een fijne manier met mij omgegaan en geluisterd naar wat ik wilde gaan doen. Trainingen om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, zijn onderdelen van het dienstenpakket dat mij werd aangeboden. Informatie en hulp werd meer dan voldoende geboden. Hartelijk dank Martine!

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht (re-integratie)