werken bij rwm

Wens jij een loobaan in de buitenlucht? Dan zijn onderstaande vacatures bij RWM voor jou. RWM is specialist in afvalinzameling en reiniging in de Westelijke Mijnstreek en gemeente Echt-Susteren. Samen met gemeenten streven zij naar betere afvalscheiding en efficiënte inzameling.

RWM hecht veel waarde aan duurzaamheid, dit zie je terug binnen de milieuparken die RWM beheert, daarnaast biedt RWM veiligheid op de weg in de strenge wintertijden om ervoor te zorgen dat iedereen veilig de weg op kan. Dit doen zij door de hoofdwegen ijsvrij te maken voor dagelijks verkeer. RWM richt zich op het beheer van de milieuparken in de Westelijke Mijnstreek en de reiniging van de verharde openbare ruimte. Als laatste draagt RWM bij aan een stukje leefbaarheid binnen de gemeenschap. Zij beperken de last van onkruid en houden de straten bladvrij. Op deze manier geniet iedereen van zijn eigen buurt en stad. Goed nieuws, wij hebben voor jou 3 vacatures klaarstaan!

Bij Alert begrijpen we dat werk meer is dan alleen een baan. Het gaat om het vinden van een plek waar je je gewaardeerd en geïnspireerd voelt. Klaar voor jouw Happy.Work.Life? Bekijk onze vacatures en zet de volgende stap in je carrière!

Werken bij RWM betekent voor jou:

  • Werken in de buitenlucht;
  • Super gezellige borrels;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Werken met fijne collega’s in een informele werksfeer.
uitgebreid zoeken
job alert

3 vacatures gevonden

Belader

Werk je graag in de buitenlucht? Ben je daarnaast minimaal 18 jaar oud? Dan hebben wij een toffe vacature voor jou! Voor een afvalinzameling en -verwerkingsbedrijf in Sittard zijn wij op zoek naar beladers.

Sittard Sittard
€ 13,73 per uur
VMBO VMBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Applicatiebeheerder

Heb jij een goede aanleg voor techniek en zie jij een baan als ICT/applicatiebeheerder wel zitten? We hebben een opening bij één van onze relaties die in de afvalverwerkingsbranche zit. Betrokkenheid bij het milieu en mens zit in het DNA van de organisatie. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Sittard Sittard
4.235,00 € 2.966,00 - € 4.235,00 per maand
HBO HBO
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Chauffeur Belader

Vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Je houd van afwisseling in je werk. Je werkt het liefste samen met gezellige collega's en wilt als chauffeur s 'avonds rond etenstijd thuis zijn. Dan hebben wij de ideale functie voor je! Voor onze relatie in Sittard zijn…

Sittard Sittard
16,17 € 13,31 - € 16,17 per uur
MBO 4 MBO 4
32-40 uur per week 32-40 uur per week

Jouw vacature binnen RWM niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Meld je aan

kandidaten reviews

vraag & antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Geen zorgen, daar hebben wij wat op bedacht! Met een job alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen. Het instellen van een job alert is eenvoudig. Klik op het belletje van ‘job alert’ en stel vervolgens al je wensen in via de ‘uitgebreid zoeken’ filter. Zodra alles is ingesteld naar jouw belangrijkste criteria, vul je je e-mailadres in onderin het scherm. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die binnen jouw wensenpakket passen. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

Hoe ziet bij Alert het sollicitatie proces eruit?

Bij Alert beginnen we met het evalueren van je cv wanneer je solliciteert op een vacature. Als er een match is met onze opdrachtgever, nemen we contact met je om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke voorkeuren en interesses, omdat we het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat. Als jouw wensen goed aansluiten bij het bedrijf van de vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Bij een wederzijdse match regelen wij het papierwerk.

Als er geen match is, helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van andere vacatures binnen jouw interessegebied.

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""