beleving creëren met facilitaire dienstverlening

Al ruim 30 jaar zorgt EW voor de schoonmaak en het onderhoud van verschillende soorten gebouwen zoals kantoren, hotels en ziekenhuizen. Met een team bestaande uit 3000 gemotiveerde werknemers, die iedere dag weer met plezier werken op verschillende locaties verspreid door heel Nederland. Het doel van EW is om met hun diensten een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van de werknemers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers.

Wil jij werken in de facilitaire dienstverlening met EW? Wij hebben momenteel 3 vacatures voor je beschikbaar.

Werken bij EW Facility Services betekend voor jou:

  • Flexibele banen;
  • Geen ervaring nodig voor de meeste functies;
  • Geen opleiding vereist;
  • Een team met leuke collega’s;
  • Een interessant uurloon.
uitgebreid zoeken
job alert

3 vacatures gevonden

Interieurverzorger

Flexibele werkuren, geen ervaring vereist en werken in de leukste stad van Brabant: Dan hebben we het natuurlijk over werken in Eindhoven als Interieurverzorger! Ben je maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren beschikbaar en wil je de rest van de dag vrij hebben zodat je kunt genieten van het…

Eindhoven Eindhoven
€ 14,53 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
8-16 uur per week 8-16 uur per week

Housekeeping medewerker (hotel)

Woon jij in de omgeving van Maastricht en werk jij het liefst tussen de 15 tot 20 uur per week? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! We zijn op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers om onze hotelkamers te laten schitteren als nooit tevoren. Ervaring is niet nodig! Bekijk hier…

Maastricht Maastricht
€ 14,37 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
16-24 uur per week 16-24 uur per week

Housekeeping employee (hotel)

Do you live in the area of Maastricht and do you want to work flexible hours - between 15 to 20 hours per week? Then we have the perfect vacancy for you! We are looking for enthusiastic housekeepers to make our hotel rooms sparkle like never before. Experience is not…

Maastricht Maastricht
€ 14,37 per uur
Basisonderwijs Basisonderwijs
16-24 uur per week 16-24 uur per week

Jouw vacature binnen EW Facility Services niet gevonden?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je dan aan bij Alert. We nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

meld je aan

kandidaten reviews

snel en vriendelijk

Ik werd snel gecontacteerd over de vacature waarvoor ik had gesolliciteerd. Een dag daarna een kennismakingsgesprek en hebben we gesproken over de vacature. Ik werd er erg vriendelijk te woord gestaan. Ook houden ze je netjes op de hoogte. Ik raad Alert zeker aan.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Een afbeelding van een lachende man ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk.
vriendelijk, begripvol en behulpzaam

Voordat ik bij Alert naar binnen liep, was ik best zenuwachtig. Maar dit veranderde erg snel; ze waren erg vriendelijk en stonden je gelijk te woord. Bij het zoeken naar een baan stelden ze veel vragen, waardoor ze goed konden kijken wat bij je past en of je dat leuk zou vinden. Ik raad het zeker aan om hier langs te gaan en eens te kijken of het iets voor jou is. Ze tonen veel begrip en luisteren naar je.

Google review - 5 sterren, Alert Sittard
Ook een afbeelding van een lachende vrouw ter illustratie van een gegeven review op de pagina over Wajong werk. Ze heeft een pen in haar hand en kijkt weg van de camera.
would recommend to anyone

Very nice hiring office with really helpful people working there! Anything I have asked they got it done or gave me advice about it! Would recommend to anyone who is trying to find a decent job.

Google review - 5 sterren, Alert Maastricht

vraag en antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn ideale baan staat er niet tussen. En nu?

Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je droombaan! Bezoek een van onze locaties en ontdek hoe Alert werkt vanuit het principe: ‘When life is a pleasure, life is a joy’. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je aan de juiste baan wordt gekoppeld. Dus, ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale baan? Kom dan snel langs, de koffie staat al klaar!

Hoe lang blijf ik ingeschreven staan om bemiddeld te worden voor werk? 

Over het algemeen sta je een jaar lang ingeschreven in ons bestand om bemiddeld te worden bij onze businesspartners. Wanneer je na een jaar tijd nog bij ons ingeschreven staat maar we nog geen passende uitdaging voor je hebben gevonden, zullen we contact met je opnemen om te vragen of je nog bij ons ingeschreven wil blijven of liever uitgeschreven wil worden.

Hoe stel ik een job alert in?

Jij weet al precies wat je zoekt, maar je ideale vacature staat nog niet online? Geen zorgen, daar hebben wij wat op bedacht! Met een job alert ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe vacatures die aan je wensen voldoen. Het instellen van een job alert is eenvoudig. Klik op het belletje van ‘job alert’ en stel vervolgens al je wensen in via de ‘uitgebreid zoeken’ filter. Zodra alles is ingesteld naar jouw belangrijkste criteria, vul je je e-mailadres in onderin het scherm. Via de mail houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die binnen jouw wensenpakket passen. Geen zorgen, we sturen je verder geen andere e-mails, alleen superleuke vacatures!

uitgebreid zoeken
logo

uitgebreid zoeken

  • Vakgebied

  • Opleiding

  • Uren per week

  • soort dienstverband

  • reset selectie

Plaats

null
""
[]
""