nikhil's happy.work.life met alert

Of je nu fulltime via Alert werkt, vakantiekracht of partimer bent. Bij Alert richten wij ons op het werkgeluk van elke kandidaat. Wij werken namelijk vanuit de filosofie: People work better when they are happy. Daarom vroegen wij Nikhil, zomervakantiekracht bij Action: Hoe happy ben jij met Alert?

‘’Mijn werkgeluk wordt beinvloed door: werkzaamheden uit te voeren waarbij ik moet nadenken, logisch denken en rekenen. Dat vind ik wel leuk. Daar wordt ik gelukkig van als ik dat op het werk kan doen. ’’- Nikhil – Orderpicker bij Action

@alert.nederland Heb jij al eens in een EPT wagen mogen rondrijden? Wil jij net als Nikhil Happy.Work.Life ervaren in het distributiecentrum van @actionnederland? ✨️Bezoek dan onze website✨️ #action #orderpicker #vacatureAlert #happyworklife ♬ origineel geluid – Alert Nederland

 

werkgeluk met nikhil

Nikhil (19) is dit schooljaar gestart aan de TU Delft aan de opleiding Computer Science. Gedurende de zomervakantie ging hij aan de slag als orderpicker bij het distributiecentrum van de Action in Echt. Nikhil vindt het werken via Alert makkelijk. Hij kan namelijk onze intercedenten gemakkelijk bereiken via Whatsapp.

Nikhil vindt werken bij Action leuk omdat hij hier nieuwe werkzaamheden heeft mogen uitproberen die hij wellicht niet ergens anders zou doen. Zo heeft hij in een EPT- wagen rond mogen rijden.

inhouse met esmee en jesse

Ook bij Action is Alert inhouse aanwezig. Onze intercedenten Esmee en Jesse zitten elke woensdag bij de Action voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, sollicitanten rond te leiden bij de Action of om gewoon evenn lekker bij te kletsen. Op alle andere dagen helpen ze je graag vanuit het kantoor in Sittard.

happy.work.life

Bij Alert werken HR-specialisten die in het principe ‘When work is a pleasure, life is a joy’ geloven. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn wanneer ze plezier halen uit hun werk en andersom ook beter presteren op hun werk wanneer ze goed in hun vel zitten. Kort gezegd: people work better when they are happy. Dit doen we door de juiste mensen te koppelen aan de juiste baan. Wij geloven in gelijke behandeling van ieder individu, ongeacht factoren als geslacht, geloofsovertuiging of huidskleur. Bij Alert kun je terecht voor Happy.Work.Life in de breedste zin van het woord.